Gabriela Dinu Știri 17.02.2023 22:52

Olivia Păunescu: CV, Biografie, Greutate, Înălțime, Vârstă, Salariu la Antena 1

Olivia Păunescu: CV, Biografie, Greutate, Înălțime, Vârstă, Salariu la Antena 1

Olivia Păunescu este una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV de la noi. Alături de Valentin Butnaru, Olivia este gazda Observatorului.

S-a născut pe 22 ianuarie 1986, în Bucureşti, într-o familie simplă. Tatăl său se numeşte Ion Păunescu şi este inginer specialist în domeniul calităţii, iar Mariana Păunescu este consilier în cadrul ANAF. Olivia mai are o soră care lucrează în comerţul internaţional. Se numeşte Anda Maria şi are 34 de ani.

Unde a mai lucrat Olivia Păunescu până să vină la Antena 1?

Olivia Păunescu a făcut ASE, specializarea Marketing, şi s-a specializat în domeniu şi cu un program de master, dar nu a profesat niciodată. Până să ajungă la Antena 1, a avut mai multe joburi, din cele mai diverse. S-a angajat ca dansatoare la Surprize, Surprize, pe când avea doar 16 ani, şi a lucrat acolo timp de şase ani, după care a devenit asistenta emisiunii. La vârsta de 20 de ani s-a angajat în Pro TV, unde a fost reporter, dar nu pentru mult timp, căci s-a mutat la Digi 24.

În RCS & RDS, Olivia a făcut trecerea de la reporter de teren la prezentator TV, când a avut pe mână ştirile din sport. Este nonconformistă şi îi place adrenalina. Aşa se face că Olivia Păunescu este printre puţinele femei care au permis categoria A, de motocicletă, şi conduce cu mândrie un Aprilia RS.

Date Biografice Olivia Păunescu: înălțime, greutate

Nume complet: Păunescu Olivia
Data naşterii: 22 ianuarie 1986
Locul naşterii: Bucureşti
Partener: Ştefan G.
Greutate: 56 kg
Înălţime: 1,73 m

La Antena 1, unde prezintă ştirile matinale alături de Valentin Butnaru, Olivia Păunescu are un salariu de 5.000 de euro. Este căsătorită şi nu îi place ca viaţa sa personală să fie pusă pe tapet, de aceea s-a ferit de fiecare dată când a fost vorba despre partenerul său.

Olivia s-a căsătorit în Dubai, într-o ceremonie luxoasă, cu un bărbat mai în vârstă decât ea, pe care l-a ţinut secret de ochii curioşilor. Ştefan este cu 20 de ani mai în vârstă şi Olivia l-a prezentat familiei sale cu puţin timp înainte să îşi unească destinele.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Laura Nureldin
Iuliana Pepene
Mihai Ivan
Simona Gherghe