Gabriela Dinu Trending 08.01.2024 14:02

Cătălin Zmărăndescu: CV, vârstă, înălțime, greutate, familie, afaceri – Concurent Survivor 2024

Cătălin Zmărăndescu: CV, vârstă, înălțime, greutate, familie, afaceri - Concurent Survivor 2024

Cătălin Zmărăndescu este unul dintre durii echipei Faimoșilor de la Survivor România 2022. El va participa la emisiunea difuzată pe Pro TV și este unul dintre favoriții concursului. Smărăndescu este un fost sportiv român, practicant de arte marţiale, boxer. S-a născut pe 26 ianuarie 1973, în Bucureşti, are 48 de ani şi este căsătorit cu Luiza. Acesta a mai participat la emisiune şi în 2022.

CV Cătălin Zmărăndescu. Ce făcea înainte de Survivor România 2022

În trecut, după ce a renunţat la viaţa sportivă, Cătălin Zmărăndescu a fost bodyguardul lui Gigi Becali. A ajuns în această postură după ce l-a făcut K.O pe fosta gardă de corp a patronului FCSB. Asocierea cu Gigi Becali, deși a fost extrem de bănoasă, i-a atras și multe belele lui Cătălin Zmărăndescu. În anul 2009, după ce a participat la recuperarea mașinii furate a lui Gigi Becali, luptătorul a fost arestat timp de 29 de zile de Poliția Capitalei.

Catalin Zmărăndescu pe vremea când era bodyguardul lui Gigi Becali
Catalin Zmărăndescu pe vremea când era bodyguardul lui Gigi Becali

A fost condamnat la 3 ani și jumătate de închisoare cu suspendare și l-a acuzat pe Gigi Becali că l-ar fi trădat. De atunci a rupt orice legătură cu patronul FCSB și a plecat în Anglia, unde a activat la luptător. S-a întors în România, unde are o mini-fermă care îi aduce chiar și profit.

„Când am terminat casa, am văzut un spaţiu gol în spatele casei…e cam gol şi deja făceam planuri cu soţia, să punem pomi fructiferi. Dar am zis și că-mi fac ceva pentru mine”, povesteşte Zmărăndescu despre hobby-ul său puţin neobişnuit pentru unii.

În prezent, Cătălin Zmărăndescu este angrenat în cel care se aşteaptă a fi show-ul anului 2022, Survivor România, care se va difuza la Pro TV. Fostul bodyguard al lui Gigi Becali este unul dintre cei 12 concurenți Faimoşi care se luptă pentru marele premiu. Nu este la prima emisiune difuzată de Pro TV. În 2019 a participat la emisiunea Ferma Vedetelor. A ajuns până în finală, însă a fost învins de un alt sportiv, Marius Crăciun.

Cătălin Zmărăndescu este certat cu copii din prima căsnicie

Zmărăndescu are 4 copii, doi cu prima soţie. Ultimul venit pe lume este Cătălin Otto, care s-a născut pe 3 septembrie 2020. Luiza i-a mai dăruit şi o fată pe nume Matilda Victoria. Din precedenta căsnicie, Cătălin Zmărăndescu îi mai are pe Alexandra şi Mihai. Fiul său cel mare, Mihai, i-a călcat pe urme şi este şi el tot luptător. Din păcate relațiia dintre cei doi s-a răcit în 2021 când fiul cel mare l-a acuzat pe Cătălin Zmărăndescu că nu mai ține legătura cu el și cu sora lui.

Sotie Catalin Zmarandescu
Sotie Catalin Zmarandescu

Deși le poartă tatuajele pe piept în fiecare zi, Zmărăndescu a rupt total legătura cu cei doi copii din prima căsnicie. Ba mai mult, atunci când a anunţat naşterea mezinului şi a vorbit despre copiii săi s-a referit că ar avea doar 2, cei din a doua căsnicie: “Astăzi (3 septembrie) la ora 10:12 a venit pe lume Zmără Jr 4.300kg si 50 cm , aș vrea să puteți simți ce este în sufletul meu acum, fericire, și vă doresc tuturor la fel. Am o soție, o fetiță, iar acum un băiat pe cinste” .

Date Biografice Cătălin Zmărăndescu: înălțime, greutate

Nume complet: Cătălin Zmărăndescu
Data naşterii: 26 ianuarie 1973
Locul naşterii: Bucureşti
Parteneră: căsătorit cu Luiza Zmărăndescu
Greutate: 90 kg
Înălţime: 1,85 m

Citește și alte biografii ale concurenților din echipa Faimoșilor la Survivor România 2022:
Andreea Tonciu
Otilia Bilionera
Xonia
Radu Itu
Elena Chiriac
Cătălin Zmărăndescu
TJ Miles
CRBL
Robert Niță
Roxana Ciuhulescu
Emil Rengle
Laura Giurcanu