Gabriela Dinu Știri 17.02.2023 22:52

Simona Gherghe: CV, Biografie, Greutate, Înălțime, Vârstă, Salariu la Antena 1

Simona Gherghe: CV, Biografie, Greutate, Înălțime, Vârstă, Salariu la Antena 1

Simona Gherghe este o prezentatoare TV din trustul Intact. S-a născut la Iaşi, pe 31 octombrie 1977 şi în prezent moderează show-ul Mireasa de la Antena 1.

Simona Gherghe şi-a făcut studiile în oraşul natal, fiind absolventă a Facultăţii de Litere, secţia Limbi Moderne, de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza.

Unde a mai lucrat Simona Gherghe până să vină la Antena 1?

A debutat în presă încă din anul al doilea de facultate, după ce a fost cooptată în echipa Radio Nord-Est Iaşi, acolo unde a primit postul de editor-prezentator ştiri.

În 2001, s-a alăturat echipei Antenei 1, ca editor prezentator la staţia locală, denumită pe vremea aceea TV BIT Iaşi. După un an, a fost chemată la Bucureşti, pentru a lucra la staţia principală a postului.

A prezentat Observatorul între orele 13:00 şi 17:00 timp de cinci ani, iar din 2009 a primit şi Observatorul orei 19:00, de weekend. A fost inclusiv reporter de teren la Antena 1 şi a făcut numeroase reportaje pe teme arzătoare precum alegerile, gravele din România, fiind reporterul special al Antenei pentru actualitatea de la noi.

Date Biografice Simona Gherghe: înălțime, greutate

Nume complet: Săndulescu Simona
Data naşterii: 31 octombrie 1977
Locul naşterii: Iaşi
Partener: Răzvan Săndulescu
Greutate: 50 kg
Înălţime: 1,62 m

În 2007, Valeriu Lazarov o distribuia ca prezentatoare a show-ului Genialii, meserie care începea să îi facă Simonei Gherghe cu ochiul. Asta o făcea ca în 2010 să devină noua prezentatoare de la Acces Direct, emisiune pe care o ducea pe primul loc în topul audienţei.

Din 2019, după ce a rămas însărcinată, locul său la Acces direct a fost luat de Mirela Vaida şi după concediu Simona Gherghe nu voia să mai fie asociaată cu astfel de emisiuni şi primea pe mână Mireasa, emisiune de un real succes la Antene. Pentru participarea sa la acest show, Simona Gherghe este remunerată lunar de Antena 1 cu un salariu de 8.000 de euro.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Cosmin Seleși
Mihai Voropchievici
Dan Badea
Alina Puşcaş

Simona Gherghe este căsătorită cu Răzvan Săndulescu, alături de care are doi copii. Nunta lor s-a desfăşurat în mare secret, căci nu îşi doresc să fie personaje mondene.