Gabriela Dinu Știri 18.06.2021 13:18

Irinel Columbeanu: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, soție, familie

Irinel Columbeanu: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, soție, familie

Irinel Columbeanu este unul dintre personajele controversate de pe scena mondenă românească. A ţinut prima pagină a tabloidelor ani buni, după ce şi-a pus pe tapet relaţia cu Monica Gabor.

În prezent, este singur, ultima iubită l-a părăsit, nu mai are avere şi nici afaceri şi palatul de la Izvorani s-a dus. Aşa că Irinel Columbeanu locuieşte cu chirie, într-un apartament, departe de traiul luxos de altădată.

Ce scrie în CV-ul lui Irinel Columbeanu?

Irinel Columbeanu sa născut pe 27 mai 1957 la Ploieşti. A avut afaceri colosale, de milioane de euro, şi în 2006 averea sa era estimată la 150 de milioane de euro, iar în prezent este încărcat de datorii.

Irinel s-a născut într-o familia cunoscută. Tatăl său, Ion, a fost agitator comunist în PCR, din 1947, şi şef de protocol în toate guvernele României, începând cu perioada în care era Gheorghiu Dej şi până în 2002.

Irinel Columbeanu ajungea în atenţia presei în 1995, după ce era implicat într-un scandal uriaş, Sexy Club, în care un patron de restaurant le obliga pe dansatoarele sale să se şi prostitueze. A fost cuplat rând pe rând cu mai multe femei frumoase şi celebre de la noi, precum Romaniţa Iovan ori Ana Lesko.

Date Biografice Irinel Columbeanu: înălțime, greutate

Nume complet: Irinel Columbeanu
Data naşterii: 27 mai 1957
Locul naşterii: Ploieşti
Parteneră: singur, divorţat de Monica Gabor
Greutate: 70 kg
Înălţime: 1,72 m

A cunoscut-o pe Monica Gabor cu care s-a căsătorit şi au făcut o fetiţă, pe nume Irina. Din 2011, cei doi au divorţat şi de atunci uşor, uşor a început şi declinul.

Fosta lui soţie locuieşte acum în America, alături de Irina şi noul ei soţ, Mr Pink. Irinel Columbeanu a fost colaborator al Securităţii, după cum a decis Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pe 15 octombrie 2014. Numele său conspirativ era „Ivănescu”.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Răzvan Fodor
Gina Pistol
Cătălin Scărlătescu
Irina Fodor