Gabriela Dinu Știri 27.01.2023 13:43

Laura Nureldin: CV, Biografie, Greutate, Înălțime, Vârstă, Salariu la Antena 1

Laura Nureldin: CV, Biografie, Greutate, Înălțime, Vârstă, Salariu la Antena 1

Laura Nureldin este prezentatoarea Observatorului de la Antena 1. A ajuns în trustul Intact după ce a aplicat pentru postul de prezentator la Antena 3, unde a lucrat până în 2018, atunci când a demisionat.

S-a născut la Iaşi, pe 11 octombrie 1979, are 41 de ani şi s-a mutat în Bucureşti pentru studii. Tatăl său este de origine sudaneză, aşa se explică şi numele său exotic, Laura Anca Mariam Nureldin. A studiat Psihologie la Universitatea Hyperion, din Bucureşti.

Ce scrie în CV-ul Laurei Nureldin, de la Antena 1?

Primul job în presă a fost la Realitatea TV, Money Channel, după care s-a mutat la Naţional TV: Până să ajungă la Antena 3, a avut şi o aventură la TVR. Pentru jurnalul pe care îl are la Antene, Laura încasează lunar 4.000 de euro de la Intact.

Atunci când vorbeşte despre viaţa ei, Laura Nureldin spune că ar putea scrie numeroase romane, unul singur doar despre tatăl său, căci avea 35 de ani atunci când a aflat că este în viaţă: „Despre tata am aflat la 35 de ani că trăiește, deci ăsta ar putea fi următorul meu roman. Am scris de când mă știu. Pe pereți, pe hârtie, în desfășurătorul de jurnal, pe blog. Acum, la „bătrânețe”, m-am apucat de scris povești.

Date Biografice Laura Nureldin: înălțime, greutate

Nume complet: Laura Anca Mariam Nureldin
Data naşterii: 11 octombrie 1979
Locul naşterii: Iaşi
Partener: necăsătorită
Greutate: 52 kg
Înălţime: 1,60 m

Nici studiile, nici funcția nu mă recomandau pentru asta – sunt absolventă de Psihologie și lucrez ca prezentator de știri din 2002″.

Atunci când a aflat de existenţa tatălui său, a pus imediat mâna pe telefon şi l-a sunat. Apoi s-au şi văzut. Chiar dacă pare un scenariu desprins din cărţile sale, chiar este vorba despre viaţa sa reală şi trăirile intense pe care le-a trăit atunci când şi-a regăsit părintele de a cărui existenţă nu avea habar. Laura Nureldin a intrat şi în blogosferă, dar este şi scriitor de carte, Demoni (cele trei volume), V, Revertis şi Regii Timpului.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Mihai Ivan
Simona Gherghe
Raluca Câmpean
Andreea Gherasim
Iuliana Pepene