Gabriela Dinu Știri 27.01.2023 13:43

Mircea Ivan: CV, Biografie, Greutate, Înălțime, Vârstă, Salariu la Aleph News

Mircea Ivan: CV, Biografie, Greutate, Înălțime, Vârstă, Salariu la Aleph News

Mircea Ivan este un fost prezintator de la Observatorul Matinal de la Antena 1, acolo unde făcea echipă cu de Iuliana Pepene. Cei doi au format, timp de doi ani, o echipă nouă, un cuplu fresh pentru TV şi sunt apreciaţi datorită energiei lor debordante.

În martie 2021, acesta a plecat de la Antena 1, alăturându-se echipei de la Aleph News, noul proiect al celebrului Adrian Sârbu. La Aleph News, Mircea Ivan a primit un jurnal de ştiri:

Cine este Mircea Ivan, jurnalistul de la Aleph News?

„Simțeam nevoia de o schimbare, mai ales pe plan profesional. Schimb aerul iar la postul lui Adrian Sârbu am găsit cel mai bun loc. Așadar, mă duc la Aleph. O să prezint știrile, dar nu știu încă pe ce tronson. De azi îmi începe contractul acolo”, povestea Mircea Ivan pe 3 martie 2021. Acesta ar încasa de la Adrian Sârbu un salariu lunar în valoare de 2.000 de euro.

Mircea Ivan are 33 de ani şi este absolvent al Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice, din cadrul Universităţii Bucureşti.

Date Biografice Mircea Ivan: înălțime, greutate

Nume complet: Ivan Mircea
Data naşterii: 1988
Locul naşterii: Bucureşti
Parteneră: Necăsătorit
Greutate: 78 kg
Înălţime: 1,78 m

A fost realizator de emisiuni la radio, mai exact, la Dance FM şi a lucrat inclusiv la Realitatea TV, în 2009, acolo unde a realizat o emisiune flash, despre Uniunrea Europeană.

Până să ajungă în trustul Intact, Mircea Ivan a lucrat în RCS&RDS, la Digi Sport, unde prezenta cele două jurnale matinale, de la 10:00 şi 11:00, apoi s-a mutat la Digi 24, unde a prezentat aceleaşi ştiri sportive. Puţini ştiu despre el că are o pasiune ascunsă, aceea de a pune şi mixa muzică: „Am pus muzică în toate cluburile mari din ţară (Kristal, Studio Martin, Silver, Gossip, Posh – din Bucureşti sau The Moose, Xen, Sesto Senso în Braşov şi Timişoara), dar şi afară, în Bulgaria”.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Cosmin Seleși
Mihai Voropchievici
Dan Badea
Alina Puşcaş