Gabriela Dinu Știri 06.01.2024 14:05

Zanni: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie. Cât cere pentru o cântare concurentul Survivor 2024

Zanni: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie. Cât cere pentru o cântare concurentul Survivor 2024

Zanni este câştigătorul Survivor România 2021 şi unul dintre cei mai apreciaţi concurenţi ai show-ului de la Kanal D. Micuţul cântăreţ are doar 25 de ani şi o poveste de viaţă impresionantă. Acum, acesta participă la ediţia din 2024, Survivor All Stars.

Înainte să participe la Survivor, Zanni a luat parte şi la show-ul Antenei 1, Chefi la cuţite. Are o relaţie specială cu Alex Velea, al cărui protejat este în prezent. Totul a început după ce Zanni i-a lăsat un mesaj care l-a impresionat pe soţul Antoniei. I-a scris „dă-mi putere, ca să dau şi eu mai departe”, iar Velea i-a dat 🙂

Ce scrie în CV-ul lui Zanni, concurent la Survivor All Stars 2024?

Pe numele său real Zannidache Hubert Edmond a crescut într-o sărăcie lucie, iar părinţii l-au lăsat la orfelinat şi ei au plecat la muncă în Grecia.

„Am copilărit, am supraviețuit până la șase ani într-un orfelinat, zilele treceau fără să facem nimic, nu acumulam nimic. Am avut mereu o voce în cap care îmi spunea că este un loc pe pământul ăsta și pentru mine. Le-am făcut pe toate, am tuns iarba, am făcut tatuaje, am tuns, am fost la pizzerie, am fost operator de interior într-un birou”, povestea Zanni despre cum şi-a făcut uşor, uşor intrarea în lume.

La Chefi la cuţite a impresionat cu talentul său dar şi cu povestea de viaţă. Când a aflat prin câte a trecut, Cătălin Scărlătescu a început să plângă la TV.

Date Biografice Zanni: înălțime, greutate

Nume complet: Zannidache Hubert Edmond
Data naşterii: 1998
Locul naşterii: Bucureşti
Parteneră: –
Înălţime: 1,67 m
Greutate: 54 kg

După participarea la Antena 1, a fost cooptat de producătorii show-ului Survivor şi încă de la prima ediţie a fost preferatul fanilor. Felul său de a fi şi efervescenţa lui Zanni l-au adus pe buzele tuturor şi graţie ambiţiei a reuşit să pună mâna pe marele premiu în valoare de 50.000 de euro.

După participarea la Survivor, Zanni s-a îmbogăţit şi totuşi şi-a crescut şi tariful. Acum, după ce gradul său de celebritate a crescut considerabil, Zannidache cere 3000 de euro pentru o cântare de o oră.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Anca Suciu
Mihaela Cozmolici
Teodora Tompea
Mircea Nebunu

La Survivor 2024, vor mai participa în echipa Faimoşilor şi TJ Miles (sezonul 3), Cătălin Moroșanu (sezonul 2), Jorge (sezonul 4), Jador (sezonul 2), Andreea Tonciu (sezonul 3), Roxana Nemeș (sezonul 2), Elena Ionescu (sezonul 1), Ana Porgras (sezonul 2) și Ștefania Stănilă (sezonul 4)