Gabriela Dinu Știri 02.03.2023 09:54

Zanni: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie. Cât cere pentru o cântare

Zanni: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie. Cât cere pentru o cântare

Zanni este câştigătorul Survivor România 2021 şi unul dintre cei mai apreciaţi concurenţi ai show-ului de la Kanal D. Micuţul cântăreţ are doar 23 de ani şi o poveste de viaţă impresionantă.

Înainte să participe la Survivor, Zanni a luat parte şi la show-ul Antenei 1, Chefi la cuţite. Are o relaţie specială cu Alex Velea, al cărui protejat este în prezent. Totul a început după ce Zanni i-a lăsat un mesaj care l-a impresionat pe soţul Antoniei. I-a scris „dă-mi putere, ca să dau şi eu mai departe”, iar Velea i-a dat 🙂

Ce scrie în CV-ul lui Zanni?

Pe numele său real Zannidache Hubert Edmond a crescut într-o sărăcie lucie, iar părinţii l-au lăsat la orfelinat şi ei au plecat la muncă în Grecia.

„Am copilărit, am supraviețuit până la șase ani într-un orfelinat, zilele treceau fără să facem nimic, nu acumulam nimic. Am avut mereu o voce în cap care îmi spunea că este un loc pe pământul ăsta și pentru mine. Le-am făcut pe toate, am tuns iarba, am făcut tatuaje, am tuns, am fost la pizzerie, am fost operator de interior într-un birou”, povestea Zanni despre cum şi-a făcut uşor, uşor intrarea în lume.

La Chefi la cuţite a impresionat cu talentul său dar şi cu povestea de viaţă. Când a aflat prin câte a trecut, Cătălin Scărlătescu a început să plângă la TV.

Date Biografice Zanni: înălțime, greutate

Nume complet: Zannidache Hubert Edmond
Data naşterii: 1998
Locul naşterii: Bucureşti
Parteneră: –
Înălţime: 1,67 m
Greutate: 54 kg

După participarea la Antena 1, a fost cooptat de producătorii show-ului Survivor şi încă de la prima ediţie a fost preferatul fanilor. Felul său de a fi şi efervescenţa lui Zanni l-au adus pe buzele tuturor şi graţie ambiţiei a reuşit să pună mâna pe marele premiu în valoare de 50.000 de euro.

După participarea la Survivor, Zanni s-a îmbogăţit şi totuşi şi-a crescut şi tariful. Acum, după ce gradul său de celebritate a crescut considerabil, Zannidache cere 3000 de euro pentru o cântare de o oră.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Anca Suciu
Mihaela Cozmolici
Teodora Tompea
Mircea Nebunu