Claudiu Melinte Știri 02.01.2024 20:36

Andreea Tonciu: CV, vârstă, înălțime, greutate, familie, soț, salariu Survivor 2024

Andreea Tonciu: CV, vârstă, înălțime, greutate, familie, soț, salariu Survivor 2024

Andreea Tonciu este o cunoscută vedetă de ”tinichea” din România. Ea a fost prezentă la o mulțime de emisiuni de-a lungul timpului, iar, acum, și la Survivor România 2022. În acest articol vei afla tot ce trebuie să știi despre componenta echipei Faimoșilor, dar, mai ales, cu câți bani este plătită pentru fiecare săptămână petrecută în Republica Dominicană.

CV Andreea Tonciu

A trecut mai bine de un an de când Andreea Tonciu n-a mai avut un contract de lungă durată cu o televiziune din România. Ultimul său astfel de job a fost la Kanal D, acolo unde a participat la emisiunea ”Bravo, ai stil”, ediția din toamna lui 2020. Pentru fiecare săptămână petrecută în cadrul emisiunii, Andreea Tonciu primea 2500 de euro de la producătorii emisiunii. Ținând cont că emisiunea a durat 12 săptămâni, vedeta s-a ales cu 30.000 de euro, bani suficienți căt să ia o pauză de la showbiz.

Andreea Tonciu la prezentarea oficială a echipelor Survivor România 2022
Andreea Tonciu la prezentarea oficială a echipelor Survivor România 2022

Salariul primit de la Kanal D pălește zdravăn față de leafa de la Pro TV. Pentru ficare lună pe care o va petrece la Survivor, în Republica Dominicană, Andreea Tonciu va primi 16.000 de euro (4.000 pe săptămână). Vedeta în vârstă de 36 de ani și-a început cariera în lumea mondenă din România după ce a prezentat vremea, în cotidianul Libertatea, sumar îmbrăcată.

În TV și-a făcut pentru prima oară apariția la emisiunea Adrianei Bahmuțeanu, de pe Kanal D, unde a ocupat postul de asistentă, la fel ca Bianca Drăgușanu și Daniela Crudu pe vremea când lucrau pentru un Show Păcătos, la Antena 1. În 2019 a avut șansa să participe la emisiunea Asia Express, însă a refuzat.

Andreea Tonciu: avere, afaceri, familie, soț și copii și foști iubiți

Deși s-a scris intens că ar divorța de soțul ei, Daniel Niculescu, cei doi sunt în continuare căsătoriți și au împreună o fetiță, Rebeca.  Până să devină femeie de casă, Andreea Tonciu a fost o adevărată devoratoare de fotbaliști în tinerețe. A fost amanta lui Cristi Pulhac și a avut o relație intens mediatizată cu Nicolae Mitea. A avut aventuri cu Ionel Luțu, Giani Kiriță și Cristian Daminuță. În 2016 s-a căsătorit cu Daniel Niculescu și i-au avut ca nași pe Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan (divorțați între timp). Soțul ei,  Daniel Niculescu, este un fost pugilist, actualmente om de afaceri.

Andreea Tonciu, impresuna cu sotul Daniel Niculescu și cu fetița lor, Rebecca
Andreea Tonciu, impresuna cu sotul Daniel Niculescu și cu fetița lor, Rebecca

Nu doar aparițiile la TV îi aduc bani Andreei tonciu. Aceasta are și alte venituri. Unul dintre ele este o florărie pe care o administrează. În plus, este plătită de diferite branduri pentru promovarea anumitor produse pe pagina ei de Instagram.

Date Biografice Andreea Tonciu: înălțime, greutate

Data nașterii: 12.05.1986 (36 de ani)
Înălțime: 175 cm
Greutate: 56 kilograme
Culoarea ochilor: căprui
Zodie: Taur
Locul Nașterii: București, România
Naționalitate: română

Citește și alte biografii ale concurenților ale concurentilor Survivor
Andreea Tonciu
Otilia Bilionera
Xonia
Radu Itu
Elena Chiriac
Cătălin Zmărăndescu
TJ Miles
CRBL
Robert Niță
Roxana Ciuhulescu
Emil Rengle
Laura Giurcanu