Gabriela Dinu Știri 16.04.2024 17:41

Victor Pițurcă: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, soție, familie

Victor Pițurcă: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, soție, familie

Victor Piţurcă este un fost fotbalist român, în prezent antrenor liber de contract. S-a născut pe 8 mai 1956, la Orodel, în Dolj şi este căsătorit cu Maria Piţurcă.

Are un băiat, fost fotbalist, pe nume Alex Piţurcă Jr. Acesta este căsătorit cu o cunoscută influenceriţă de la noi, pe nume Cristina ICH, cu care are un băieţel.

Ce scrie în CV-ul lui Victor Piţurcă?

Victor Piţurcă a avut şi o amantă celebră, pe Vica Blochina, din care a rezultat şi un copil, un băieţel.

Cariera fotbalistică a lui Victor Piţurcă este marcată de perioada petrecută la Steaua Bucureşti şi ca antrenor a fost tehnician la mai multe echipe de club. A antrenat şi echipa naţională a României în trei perioade diferite. A fost şi decorat în urmă cu 12 ani cu Ordinul „Meritul Sportiv” de clasă a II-a pentru că a făcut parte din echipa ce a câştigat Cupa Campionilor Europeni.

După cum am spus anterior, a antrenat mai multe echipe de club, din care amintim Steaua Bucureşti, Universitatea Craiova, Ittihad FC.

Date Biografice Victor Pițurcă: înălțime, greutate

Nume complet: Victor Pițurcă
Data naşterii: 8 mai 1956
Locul naşterii: Orodel, Dolj
Parteneră: Maria Piţurcă
Greutate: 80 kg
Înălţime: 1,85 m

Averea lui Victor Piţurcă este una impresionantă, fiind recunoscut pentru flerul în afaceri, îndeosebi cele imobiliare. Ultima investiţie este într-un complex rezidenţial de lux din centrul Capitalei. De această afacere se ocupă Alex Piţurcă Jr, fiul cel mare.

Din această afacere, familia Piţurcă va scoate cu siguranţă milioane de euro, având în vedere că preţul unui singur apartament din complexul lor rezidenţial se ridică la suma de aproximativ 300.000 de euro şi există nu mai puţin de 130 de apartamente de toate tipurile. Şi zona este una spectaculoasă, în apropierea Catedralei Mântuirii Neamului. De aceea, proiectul a şi căpătat numele de Cathedral Residence.

Pentru că este în prezent liber de contract, Victor Piţurcă nu are un salariu, dar averea lui se ridică la peste 100 de milioane de euro, din surse neoficiale.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Răzvan Fodor
Gina Pistol
Cătălin Scărlătescu
Irina Fodor