Gabriela Dinu Știri 12.01.2024 10:58

Mircea Nebunu: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, soție, familie

Mircea Nebunu: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, soție, familie

Mircea Nebunu este unul dintre cei mai cunoscuţi interlopi din România. Bucureştiul e împărţit teritorial pe sectoare şi „şmechereşte” pe clanului.

Astfel, Clanul Sportivilor, al căror conducător este chiar Mircea Nebunu, „domneşte” peste sectorul 4 al Capitalei. Pe numele său real Mircea Emil Băluş, Mircea Nebunu este unul dintre cei mai de temut interlopi de la noi din ţară.

Cine este, de fapt, Mircea Nebunu?

Este bun prieten cu Alex Velea care e prezent de fiecare dată la aniversările membrilor Clanului Sportivilor şi, recent, cântăreţul a făcut chiar un videoclip de dragul unuia dintre rudele lui Mircea. Este vorba de Nica, interlopul care a comandat melodia de mai jos special pentru fiul său şi chiar a plătit filmările pentru videoclip.

În imagini apar inclusiv cei doi băieţi ai lui Velea, Dominic şi Achim.

Mircea Nebunu este căsătorit cu Andreea, cea care i-a dăruit anul acesta al doilea copil. Se numeşte Cosmin Noah şi s-a născut chiar pe 1 martie. La botezul micuţului, Mircea Nebunu şi Florin Salam au îngropat securea războiului, cei doi fiind certaţi de ceva timp, iar manelistul i-a cântat la petrecere.

Date Biografice Mircea Nebunu: înălțime, greutate

Nume complet: Mircea Emil Băluş
Locul naşterii: Bucureşti
Partener: Andreea Băluş

”Am și eu două vorbe pentru prietenul meu, pentru fratele meu de mulți ani de zile, pentru omul pe care eu îl cunosc dinaintea multora din România asta.

Și pe care îl respect mult, înintea multora oameni din România, așa cum și el mă respectă dinainte să mă lansez eu pe piața asta din România. E vorba despre Mircică, Mircea Nebunu, fratele meu. Vorbesc despre bucuria lui și când spun bucuria lui, în afară de Briana, care oricum, ea e tot, a mai venit încă cineva care i-a dublat fericirea. Cuvintele mele sunt prea mici vizavi de ce simte fratele meu, Mircea Nebunu.

Prietenul meu, care și când l-am supărat, mă ia în brațe și mă pupă, că mă iubește, că e prietenul meu. Un frate te înțelege oricând, doar un dușman nu te înțelege. Un frate te înțelege și când îi furi banii și nu-i pasă. Te iubesc Mirceo, să ai parte de copiii tăi, de fata și băiatul tău”, i-a transmis atunci Florin Salam lui Mircea Nebunu prin intermediul unui video, la naşterea micuţului Noah.

Despre averea lui Mircea Nebunu nu se ştiu prea multe, căci interlopilor le place să se laude cu multe, dar nu şi cu sumele pe care le au în conturi.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Anca Suciu
Mihaela Cozmolici
Teodora Tompea
Mihaela Brazdeş