Gabriela Dinu Știri 27.01.2023 13:43

Iuliana Pepene: CV, Biografie, Greutate, Înălțime, Vârstă, Salariu la Antena 1

Iuliana Pepene: CV, Biografie, Greutate, Înălțime, Vârstă, Salariu la Antena 1

Iuliana Pepene este prezentatoarea ştirilor matinale de la Antena 1. Până să plece la Aleph News, Mircea Ivan era colegul Iulianei la Observatorul de dimineaţă.

S-a născut la Braşov, pe 26 aprilie 1991 şi spune că nu suportă compromisurile. Singurul pe care consideră că l-a făcut în viaţă este acela de a se muta la Bucureşti, dar nu regretă nicio secundă. S-a înscris la Intact Media Academy şi până să finalizeze studiile a fost cooptată în echipa Antenei 1.

Cine este, de fapt, Iuliana Pepene, de la Antena 1?

Unul dintre profesorii pe care i-a avut este chiar Dani Oţil, care a vorbit de fiecare dată cu admiraţie despre ea. Prima apariţie pe sticlă a fost ca prezentatoare a ştirilor din meteo, după care a primit rolul de la Observator. Pentru job-ul său de la Antena 1, acesta ar avea un salariu lunar de 2.000 de euro, conform surselor din Intact.

Pasiunea pentru muncă nu îi lipseşte Iulianei Pepene, aşa se explică faptul că e cu zâmbetul pe buze de la prima oră a dimineţii. Pentru ştiriştii care lucrează la emisiunile matinale, ziua începe de foarte devreme, mai exact de la 3 dimineaţa. Atentă la siluetă, are un trup ca tras prin inel, asta pentru că este foarte atentă cu ceea ce mănâncă:

Date Biografice Iuliana Pepene: înălțime, greutate

Nume complet: Pepene Iuliana
Data naşterii: 26 aprilie 1991
Locul naşterii: Braşov
Partener: Dragoş Bercea
Greutate: 55 kg
Înălţime: 1,70 m

“Toată lumea mă întreabă dacă am nutriţionist, ori dacă merg frecvent la sală. Ei bine, nu! Muncesc mult, alerg de colo-colo, sunt o fire foarte activă şi cred că asta mă ţine în formă. Iar când mi-e foame, mănânc sănătos, legume şi fructe culese cu mâna mea din grădina bunicilor de la Braşov, sau caut în supermarket ce e mai bun, deşi nu se compară cu produsele de acasă”, spune Iuliana.

La fel ca iubitul său, este pasionată de motoare şi de tot ce îi creşte adrenalina. Este copilot la raliuri şi s-a iubit cu un alt pasionat de motoare, pe nume Eduard Fuerea. După câteva luni de relaţie, aceştia şi-au spus adio, iar în prezent se iubeşte cu bucătarul talentat Dragoş Bercea.

Mult mai celebru decât iubitul Iulianei este chiar socrul acesteia, căci Ştefan Bercea este preşedintele Asociaţiei Naţionale a Bucătarilor şi Cofetarilor din România. Are o cabană de 1 kilometru la Predeal şi este recunoscut datorită acestui domeniu spectaculos.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Mihai Ivan
Simona Gherghe
Raluca Câmpean
Andreea Gherasim