Gabriela Dinu Știri 10.04.2021 09:35

Luminița Becali: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, afaceri, copii

Luminița Becali: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, afaceri, copii

Luminiţa Becali este soţia afaceristului Gigi Becali şi o prezenţă rară în lumina reflectoarelor. Preferă viaţa simplă şi stă departe de bârfe şi evenimente mondene. Alături de patronul de la FCSB, are trei fete, pe Cristina, Alexandra şi Teodora.

Cea din urmă este căsătorită şi are un copil. Gigi Becali a cunoscut-o pe Luminiţa pe vremea când avea doar 26 de ani, iar actuala soţie doar 14. Conform obiceiurilor machidonilor, cei doi fuseseră hărăziţi unul altuia încă de la naştere, aşa cum spune tradiţia.

Cine este, de fapt, Luminiţa Becali?

Luminiţa este o persoană simplă, secretoasă, rar apare la TV şi atunci doar forţată de împrejurări. Gigi Becali nu vorbeşte nici el prea des despre relaţia sa, iar atunci când o face, spune cât de puţine. Mai ales pentru că Luminiţa şi George Becali sunt, de fapt, rude. Fiind veri de gradul al treilea.

„Eu nu prea povestesc d-astea, sunt lucruri personale, e vorba de tradiţie. Bunicii noştri au stat în aceeaşi casă, familiile noastre se cunosc bine, suntem chiar rude de gradul 3, dar nu contează asta prea mult”, a declarat Gigi Becali în urmă cu câţiva ani.

Cu siguranţă multe persoane s-au speriat după ce Gigi Becali făcea anunţul privind legătura de rudenie dintre el şi soţia sa şi dacă mulţi s-au gândit la incest, ei bine, conform sfaturiortodoxe.ro, cei doi nu au încălcat regulile bisericeşti.

Date Biografice Luminiţa Becali: înălțime, greutate

Nume complet: Luminiţa Becali
Data naşterii: 1970
Locul naşterii: Bucureşti
Parteneră: George (Gigi) Becali
Greutate: 60 kg
Înălţime: 1,60 m

Luminiţa Becali este aliatul perfect pentru soţul său, afaceristul Gigi Becali, care şi-a trecut o mulţime din afaceri pe numele ei. Desigur, este de la sine ştiut faptul că aceasta nu este implicată în niciun mod în business-urile pe care la deţine în acte, fiind doar pelerina de ploaie în faţa rigorilor economice. Averea Luminiţei Becali nu a fost estimată până acum de revistele de specialitate, dar soţul său are o avere de 350-400 de milioane de euro şi este al 12-lea cel mai bogat român.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Liviu Vârciu
Cabral
Mircea Badea
Gigi Becali