Gabriela Dinu Știri 02.04.2023 19:42

Mircea Badea: vârstă, CV, înălțime, greutate, familie, salariu la Antena 3

Mircea Badea: vârstă, CV, înălțime, greutate, familie, salariu la Antena 3

Mircea Badea este un celebru jurnalist român, realizatorul emisiunii „În gura presei”, de la Antena 3 şi unul dintre cei mai aprigi contestatari al puterii politice de la noi din ţară.

S-a născut pe 24 februarie 1974, iar numele său real este Mircea Radu Badea, a absolvit Liceul de Informatică şi Facultatea de Cibernetică din Bucureşti, însă nu a exploatat şi profesional această latură. Poate de aceea a uimit pe toată lume când s-a angajat în radio, în loc să îşi caute un job în IT.

Ce înălţime are Mircea Badea?

A lucrat, deci, la Radio Total în 1993, după ce mama sa i-a pus o vorbă bună prietenei sale Jeana Gheorghiu, directoare a postului. A urmat cariera în televiziune, debutând la Tele 7 abc, şi continuând cu Antena 1, Realitatea TV, Pro TV, Prima TV. A prezentat diverse emisiuni matinale, alături de Teo Trandafir, iar multă lume îşi aminteşte de emisiunile lor „Bună dimineaţa, România”, „Dimineaţa devreme”, „Teo şi Mircea Şou”. În 2000, Teo Trandafir pleacă la Pro TV, iar Mircea Badea rămâne la Antenă, unde primeşte o emisiune alături de prietenul său, Oreste Teodorescu.

Cum a ajuns Mircea Badea să fie făcut K.O. de Teodor Emi

Mircea Badea are 1,84 m şi 78 kg, fiind recunoscut pentru firea sa atletică. Nu puţine au fost momentele când s-a dat în stambă la TV, a arătat că poate face sfoara, ori celebra bătaie cu Teodor Emi. În 2014, Mircea Badea avea un derapaj incredibil, în timpul emisiunii sale, de la Antena 3, după ce auzise un motociclist trecând în mare viteză pe lângă sediul televizunii.

„Prietene, eu p-ăsta îl caut acasă. Să moară în chinuri groaznice și să le sărim cu picioarele pe cap!”, spunea Badea, aşa ajungea în ring cu Teodor Emi. Fără să îi pese de experienţa sportivă a adversarului său, campion de K1 şi multiplu campion naţional de Muay Thai, Mircea Badea s-a urcat de două ori în ring cu Teo şi de ambele dăţi a existat acelaşi deznodământ, Mircea Badea a fost făcut knock-out!

Biografie Mircea Badea:

Data naşterii: 24 februarie 1974
Înălţime: 1,84 m
Greutate: 78 kg
Soţie/ iubită: Carmen Brumă
Salariu la Antena 3: 8.600 de euro lunar