Gabriela Dinu Știri 30.08.2022 16:07

Cabral: CV, Biografie, Greutate, Înălțime, Familie, Vârstă, Salariu la Pro TV

Cabral: CV, Biografie, Greutate, Înălțime, Familie, Vârstă, Salariu la Pro TV

Cabral Ibacka este unul dintre cei mai cunoscuţi prezentatori TV, din România. Are propriul show interactiv, care este adorat de multă lume de la noi din ţară, „Ce spun românii?”, care se difuzează zilnic, la ora 18:00. În momentul de față este co-prezentator al emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici, alături de Adela Popescu.

S-a născut pe 4 octombrie 1977, în Bucureşti, într-o familie mixtă. Tatăl său, Alexandre Ibacka, de origine congoleză, a cunoscut-o pe Argentina Boldea, o româncă, în perioada în care urma cursurile Universităţii Bucureşti.

Ce scrie, de fapt, în CV-ul lui Cabral Ibacka?

A fost căsătorit cu Luana Mitran, în perioada 2000-2006, care i-a dăruit-o pe Inocke, iar în 2011 s-a căsătorit din nou, cu Andreea Pătraşcu, cea care i-a mai dăruit o fetiţă, pe nume Namiko.

Cabral nu este cunoscut în România doar pentru emisiunea de la Pro TV, ci şi pentru faptul că a fost unul dintre primii oameni care au promovat dansul spportiv Tae Bo la noi în ţară.

Cabral s-a apucat de sport pe vremea când avea doar 6 ani şi părinţii l-au dus la antrenamente de kickboxing şi Muay Thai. A câştigat numeroase titluri chiar şi în timpul liceului şi a facultăţii. A absolvit cursurile Liceului Teoretic Decebal, precum şi Facultatea de Sport din cadrul Universităţii Ecologice.

Date Biografice Cabral: înălțime, greutate

Nume complet: Cabral Neculai Ibacka
Data naşterii: 4 octombrie 1977
Locul naşterii: Bucureşti
Parteneră: Andreea Pătraşcu
Greutate: 124 kg
Înălţime: 2,00 m

Cabral şi-a început cariera la Antena 1, cu emisiunea Roata de rezervă. A jucat apoi în filmul Je ne marcherais jamais seul, iar în perioada 1999-20000 a prezentat mai multe emisiuni la Prima TV, precum Impact, Banc Show, Vara fără limite. Din 2000 ajunge la Acasă şi a prezentat emisiunile Un bărbat adevărat şi Poveştiri Adevărate. A mai prezentat şi Poveştiri de noapte, În al nouălea cer, Sunt celebru, scoate-mă de aici, iar din 2015 prezintă emisiunea „Ce spun românii”, de unde încasează lunar un salariu de 10.000 de euro.

Cabral a intrat şi lumea afacerilor, iar în 2015 acesta figura ca asociat în cadrul a patru firme diferite. Cea mai puternică dintre acestea este Negru Production, care în acel an a avut o cifră de afaceri de 219.000 de lei. Kiai Magic SRL şi Euronet Business Solution sunt două dintre firmele care din punct de vedere fiscal sunt inactive. Şi Andreea, soţia lui Cabral, a intrat în lumea afacerilor şi din 2013 şi-a deschis firma de publicitate denumită August Media SRL.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Daniel Niţoiu
Iulia Ionescu
Oana Cuzino
Alex Dima