Gabriela Dinu Știri 28.02.2023 12:06

Liviu Vârciu: vârstă, CV, înălțime, greutate, foste iubite, salariu la Antena 1

Liviu Vârciu: vârstă, CV, înălțime, greutate, foste iubite, salariu la Antena 1

Liviu Vârciu este un celebru cântăreţ şi om de televiziune din România. Cine se gândeşte la el, are automat în minte celebra piesă „Ochii tăi”, pe care o cânta cu formaţia L.A., la începutul anilor 2000. Cu o înălţime de 1,75, Vârciu se poate lăuda cu o listă incredibilă de cuceriri, până să ajungă la femeia cu care s-a căsătorit.

Născut pe 17 martie 1981 la Constanţa, Liviu Vârciu a devenit celebru în România, după ce a înfiinţat trupa L.A., cu Aurelian Ciocan, la care l-au mai implicat ulterior şi pe Adrian Zainea. Prima lor piesă a fost „Femeia”, care a făcut istorie în muzica românească, fiind piesa care a doborât recordul de vânzări până în acel moment. S-au reinventat şi modernizat pentru a se adapta vremurilor noi şi totuşi au rămas în topuri până în 2005, când cei trei cântăreţi şi-au spus adio din motive necunoscute şi în prezent.

Liviu Vârciu, CV impresionant

În paralel cu muzica, a intrat şi în lumea filmului, fiind cooptat pentru numeroase roluri în diverse seriale, precum Secretul Mariei, Fast food, Scene de căsnicie (toate la Antena 1) Chiquitas (pentru Kanal D), State de România, la Pro TV. Liviu Vârciu nu este doar actor şi cântăreţ, ci şi un om de televiziune. A debutat alături de Cristina Cioran, în show-ul TV Masculin x Feminin, apoi a ajuns în Kanal D, unde a prezentat doi ani Roata norocului (în 2012 şi 2013), s-a mutat ulterior în Antena 1, unde a participat la două sezoane ale concursului Te cunosc de undeva, în 2015 şi 2019. Drumul său în televiziune a continuat cu Za Za Sing, emisiune pe care a prezentat-o chiar el, apoi a participat în Asia express, unde a ajuns în 2019 şi co-prezentator al emisiunii. Salariul său de la Antena 1 nu este deloc de neglijat, primind lunar suma de 7000 de euro.

Cu cine s-a mai iubit Liviu Vârciu, pe lângă Adelina Pestriţu

Cea mai cunoscută relaţie a lui Vârciu a fost cu Adelina Pestriţu, devenită acum o celebră influenceriţă de Instagram şi o ţintă în atacurile Oanei Zăvoranu, care este decisă să „demaşte” toate persoanele din online care ar promova incorect anumite produse.

Liviu Vârciu şi soţia sa, Anda Călin. Sursa foto: Instagram
Liviu Vârciu şi soţia sa, Anda Călin. Sursa foto: Instagram

Căsnicia lor a durat doar un an, au mai fost tentative de împăcare, însă s-a demonstrat ulterior că totul a fost o înscenare, pentru bani. Vârciu a mai avut o relaţie cu Ramona Teiceanu, care i-a dăruit-o pe Carmina. Din 2016, s-a cuplat cu Anda Călin, cu care are doi copii, o fată şi un băiat.

Biografie Liviu Vârciu:
Vârstă: 39 ani, născut pe 17 martie 1981
Înălţime: 1,75
Greutate: 70-72
Soţie / Iubită: Anda Călin

La sfârşitul anului 2020, Liviu Vârciu a trecut printr-o perioadă cruntă, fiind diagnosticat cu noul coronavirus. După tratament intens şi izolare, Vârciu şi-a revenit, însă nu fără sechele. După cum spunea chiar el, ficatul i-a fost afectat de medicamentaţia agresivă împotriva COVID. Însă nu grav, desigur.