Gabriela Dinu Vedete 08.10.2023 20:26

Sandra Bachici: CV, Biografie, ocupaţie, surse de venit

Sandra Bachici: CV, Biografie, ocupaţie, surse de venit

Sandra Bachici este soţia lui Adrian Mutu şi un fotomodel de succes în România, cu o carieră recunoscută la nivel internaţional.

Până să ajungă în braţele fostului „Briliant al fotbalului românesc”, Sandra a fost logodită cu un alt fotbalist, Laszlo Sepsi. Sandra locuia cu el într-un apartament când a decis să îşi facă bagajele şi să plece, iar pe fostul său partener l-a anunţat că se despart printr-un simplu mesaj. La doar câteva zile după, îşi făcea prezenţa la braţul lui Adrian Mutu.

Din ce face bani Sandra, soţia lui Adrian Mutu?

„Chiar n-am o problemă cu Adrian Mutu. Sincer mă bucur că au ieșit așa lucrurile. Mă simt foarte bine așa cum sunt acum și cu cine sunt acum. Am o familie frumoasă, un băiețel minunat de un an și chiar n-am nicio problemă”, a spus Laszlo Sepsi la 7 ani de la acel moment.

Dar să revenim la Sandra, despre care vom afla mai multe în rândurile ce urmează. Sandra Bachici s-a născut pe 1 ianuarie la Timişoara şi are 29 de ani. Aceasta îşi câştigă banii ca şi înainte de a-l cunoaşte pe Mutu, din modeling. Cunoscută a devenit în 2010 după ce a câştigat competiţia Miss România. Avea doar 17 ani atunci când se întâmpla asta şi primea ulterior o mulţime de contracte de imagine.

Din 2015, Sandra şi Mutu s-au căsătorit civil, iar doi ani mai târziu au făcut şi nunta. Au împreună un băieţel pe nume Tiago.

Date biografice Sandra Bachici

Nume complet: Mutu Bachici Sandra
Locul nașterii: Timişoara
Partener: Adrian Mutu
Înălțime: 1,75 m

„Pe Sandra o văzusem încă de când era mai micuță, la 15-16 ani, la Miss România, la TV. Îmi plăcea cum arăta. Aveam 30 de ani pe atunci și eram și însurat. Când m-am mutat înapoi în România am avut ocazia să o întâlnesc.

Faptul că avem multe lucruri în comun, ne ajută. Râdem mult, avem un simț al umorului pe care doar noi îl înțelegem. Gelozia face parte din iubire, e OK să fii înțelegător, dar dacă nu ești gelos un pic… Ea e mai mică cu 14 ani decât mine. Și eu sunt gelos, dar nu te gândi că e o gelozie dusă la extrem. Cel mai mult îmi place la Sandra sensibilitatea. Are o finețe și o bunătate, înțelepciune pentru vârsta ei. Mă simte, simte multe lucruri în căsnicia noastră și are grijă de noi ”, spune Adrian Mutu despre cea de-a treia soţie a sa, el mai având la activ alte două mariaje, cu Alexandra Dinu şi Consuelo Matos.