Gabriela Dinu Știri 25.01.2023 22:04

Totul despre Alexandra Dinu: CV, salariu la Pro TV, familie, copii

Totul despre Alexandra Dinu: CV, salariu la Pro TV, familie, copii

Alexandra Dinu s-a născut pe 3 ianuarie 1981, în Bucureşti. Tatăl său este Tiberiu Dinu, un cunoscut demnitar român. Alexandra, fostă Mutu, după căsătoria cu Adrian Mutu, fostul mare fotbalist român, este cel mai nou membru din familia Pro TV.

Alexandra Dinu i-a luat locul lui Mihai Petre la masa juraţilor emisiunii Românii au Talent, începând cu sezonul 11, când Pro TV a făcut o schimbare istorică şi anume emisiunea se va difuza de două ori pe săptămână, începând cu 5 februarie.

Ce scrie în CV-ul Alexandrei Dinu, noul jurat de la Pro TV

A fost căsătorită în perioada 2001-2003 cu Adi Mutu, are un copil cu acesta, pe nume Mario Mutu. În 2002 a intrat în lumea filmului şi după rolul avut în comedia Garcea şi oltenii a realizat că şi-a găsit job-ul perfect. Aşa că după divorţ a plecat din ţară, s-a stabilit în Italia şi şi-a făcut acolo o carieră în televiziune şi film. A prezentat rubrica meteo la televiziunea lui Silvio Berlusconi şi a jucat în serialele „Il commissario Montalbano”, „Ricomincio da me”, „Carabinieri” si „Capri”, foarte apreciate de italieni. A continuat cu r „L’isola”, „Sposami” şi „Rosso San Valentino”. După rolul din ultima producţie a fost premiată ca cea mai bună actriţă a Italiei, în 2012. Şi de atunci a cucerit mai multe premii după diversele roluri avute în producţii internaţionale.

Din 2021, revine în România graţie rolului primit de la Pro TV, în show-ul lor cel mai cunoscut. ”Televiziunea a fost prima mea pasiune, dar când am descoperit filmul, am știut că locul meu era acolo. În ultimii ani, am primit numeroase propuneri din televiziune, dar nu am simțit că era nici locul și nici timpul potrivit. Am știut mereu că va veni o zi când voi reveni în televiziune, iar când am primit propunerea pentru Românii au talent, cel mai bun show de entertainment, am știut că ACUM este momentul! Este o nouă experiență pe care o aștept cu entuziasm. Abia aștept să povestesc despre această perioadă odată ce vom începe treaba”, a spus Alexandra Dinu în momentul în care Pro TV i-a anunţat prezenţa în emisiunea Românii au Talent, la masa juraţilor.

Biografie Alexandra Dinu

Data naşterii: 3 ianuarie 1981
Înălţime: 1,68 m
Greutate: 50 kg
Iubit: Jeffrey Greenstein

Alexandra Dinu a fost producător şi prezentator al emisiunii ProMotor până în 2004, când s-a mutat în Italia şi s-a apucat de actorie. A jucat în numeroase seriale şi filme internaţionale, alături de actori celebri precum Adrien Brody sau Antonio Banderas. Alexandra nu este căsătorită, dar are un copil din căsnicia cu Adi Mutu, pe nume Mario. La Românii au Talent sursele spun că ar avea un salariu colosal, pe măsura numelui său, şi anume 200.000 de euro pe sezon.