Ioana Filipescu Vedete 23.04.2022 22:39

Adrian Mutu: CV, Biografie, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie – Salariu ca antrenor

Adrian Mutu: CV, Biografie, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie - Salariu ca antrenor

A pus stop carierei de fotbalist în urmă cu șapte ani și a făcut pasul către antrenorat. Îi merge perfect, ba la o echipă pe care nici în vis nu ar fi văzut-o în calea lui: Rapid București! Adrian Mutu tace și face în Giulești. Este neînvins după șapte meciuri!

Cine este Adrian Mutu jucătorul, antrenorul, Briliantul și câte s-au adunat în spatele unei cariere cu bune și cu rele? Ce salariu are acum, ca antrenor în Liga 1?

Adrian Mutu, goluri sub tricolor cât ”Regele” Hagi

Cine nu a auzit de Adrian Mutu! Măcar de isprăvile lui de la Chelsea, goluri multe, dar și scandalul cocaina, care avea să-l suspende și chiar să-i schimbe cariera. Cel mai cunoscut jucător român de după Gică Hagi a adunat nu mai puțin de 77 de meciuri la națională și a înscris de 35 de ori, precum chiar ”Regele”.

CITEȘTE ȘI: Marian Drăgulescu: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubită, ocupație, venituri – Concurent Survivor România 2022

Adrian Mutu are 424 de apariții în total în Liga 1 română, Serie A, Premier League și Ligue 1, unde a bifat echipe cu nume, precum Inter Milano, Fiorentina, Chelsea, Juventus. Timpul nu a iertat, iar ghetele au ajuns în cui! Mutu nu a părăsit fotbalul, e antrenor.

Adrian Mutu este antrenorul Rapidului

Adrian Mutu: avere, afaceri eșuate

Averea lui Adrian Mutu putea fi imensă, dacă nu apărea scandalul de la Chelsea, dar și unele decizii pripite pe care Briliantul le-a luat în cariera lui. S-a retras, însă, din fotbal cu câteva milioane de euro, parte din ele investindu-le, fără succes. Dar bani să trăiască decent are. Cel puțin, așa spune.

„Povestea cu Chelsea e încheiată de mult. Casa de la Miami nu am vândut-o să dau banii lui Chelsea… Eu nu i-am despăgubit deloc. Casa s-a vândut pentru că am divorțat de Consuelo. Am făcut partajul. Nu m-am apucat de antrenorat pentru bani. M-am apucat din pasiune.

Depinde la ce nivel vreau să trăiesc. Am patru copii. Dacă vreau să stau doar pe bărci și prin vacanțe, e mai greu. Am avut și yacht. Acum nu-și mai permite nimeni care nu mai lucrează să stea în lux. Eu am pierdut bani mulți în afaceri și m-am lecuit. Dar pot să trăiesc decent, ca o persoană normală. Nu vreau să spun câți bani aveam când m-am lăsat, dar am pierdut 3 milioane de euro în fabrica de biodisel pe care o aveam la Oradea. Dar pot să trăiesc liniștit, am bani”, dezvăluia Mutu, pentru GSP TV.

Adrian Mutu: salariu la Rapid

Salariul lui Adrian Mutu la Rapid este de 10.000 de euro lunar, dar jumătate din el se duce la Alexandra Dinu, prima lui soție. Asta pentru că antrenorul Rapidului nu a plătit pensia alimentară integral, oprindu-se în anul 2014, iar instanța a decis ca suma de 5.000 de euro din salariu să ajungă la fosta lui soție, care i-a dăruit un băiat, Mario, acum în vârstă de 20 de ani.

Adrian Mutu și Sandra Bachici s-au căsătorit în 2016

Date biografice Adrian Mutu: înălțime, greutate

Nume complet: Adrian Mutu

Data naşterii: 8 ianuarie 1979

Vârsta: 43 de ani

Locul naşterii: Călinești, Argeș

Greutate: 74 kg

Înălţime: 1,81 m

Soție: Sandra Bachici

Adrian Mutu, trei căsnicii, patru copii

Adrian Mutu este la a treia căsnicie, iar ultima lui aleasă este Sandra Bachici, un fotomodel din Timișoara.

Până la mariajul ”fericit”, Mutu a fost căsătorit cu Alexandra Dinu (2001-2003), apoi cu modelul dominican Consuelo Matos Gómez (2005-2013).

Adrian Mutu are patru copii, Mario, cu Alexandra Dinu, Adriana și Maya Vega, cu Consuelo, și micuțul Tiago, cu actuala soție, Sandra.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz: