Tudosie Andrei Trending 19.06.2023 15:00

Câștigător Chefi la Cuțite 2023. Cine a câștigat Chefi la Cuțite sezonul 11

Câștigător Chefi la Cuțite 2023. Cine a câștigat Chefi la Cuțite sezonul 11

Cine a câștigat Chefi la cuțite 2023. Nimeni nu se gândea că se va bucura de marele premiul în acest sezon. Iată despre cine este vorba!

În sezonul 11 al emisiunii „Chefi la cuțite”, cei de acasă au avut parte de o mare surpriză. Ca și în anii trecuți, unul dintre membrii echipei conduse de chef Sorin Bontea a ieșit câștigătorul marelui premiu în valoare de 30.000 de euro.

Cine este câștigătorul Chefi la cuțite 2023

Cu câteva luni înainte de difuzarea finalei emisiunii „Chefi la cuțite” din 2023, s-a aflat câștigătorul marelui premiu al acestui concurs.

Nina Hariton a făcut parte din echipa lui chef Sorin Bontea, iar despre ea se vehiculează că ar fi câștigătoarea concursului culinar, conform paginii de Instagram Viperele Vesele.

Pentru a lua parte la Chefi la cuțite 2023, Nina Hariton a venit de la Paris și a reușit să îi dea pe cei trei Chefi pe spate cu preparatele sale culinare.

Cu o bucurie de nedescris, câștigătoarea sezonului 11 a primit cuțitul de la chef-ul Bontea și i-a făcut o promisiune, mi exact, că va ajunge până în finală.

Cine este Nina Hariton, câștigătoarea Chefi la Cutite

Nina Hariton este originară din Republica Moldova și de opt ani trăiește în Paris, unde lucrează ca agent imobiliar.

Încă de la o vârstă fragedă a fost foarte pasionată de arta culinară, iar acum a găsit curajul să participe la Chefi la cuțite. Nina Hariton a pregătit un delicios piept de găină de fermă însoțit de piure de brocoli, iar cei trei jurați au fost de-a dreptul impresionați.

„Gătitul îl fac pentru familie, pentru prieteni. Mie îmi place foarte mult să primesc oameni și să fac farfurii frumoase, chiar și seara, acasă, atunci când gătim”, a declarat Nina Hariton.

Nina Hariton a mărturisit că a părăsit Republica Moldova pentru a fi lângă soțul său în Paris, pe care l-a întâlnit la o petrecere. Soțul ei trăiește în capitala Franței de mulți ani, iar acum cei doi sunt căsătoriți. Fascinată de arta culinară, Nina Hariton și-a început cariera în domeniu și a avut ocazia să lucreze într-un restaurant deținut de celebrul chef John Carlino.

„Am ajuns la Paris după iubire, după dragoste, după soțul meu actual. Ne-am cunoscut la o petrecere în Republica Moldova. El era în Franța, ne-am văzut trei luni și apoi m-am hotărât, la propunerea lui, să îl urmez și să merg în Franța. Am renunțat la tot și m-am dus cu inima. Când am plecat în Franța am renunțat la facultatea mea de teatru din Galați și l-am urmat pe el acolo. Am întâlnit un chef bucătar și a fost ca o lumină”, a mai spus concurenta.