Gabriela Dinu Vedete 19.10.2022 14:07

Anca Dinicu: CV, Biografie, varsta, inaltime, surse de venit, familie, sot

Anca Dinicu: CV, Biografie, varsta, inaltime, surse de venit, familie, sot

Anca Dinicu este o cunoscută actriţă din România, care s-a făcut remarcată după ce a luat parte la proiectul lui Mihai Bendeac de la Antena 1, unde o imita pe Gina Felea.

„Am primit propunerea în timpul unei ședințe de redacție. În cadrul emisiunii mi s-a oferit posibilitatea de a interpreta mai multe tipologii de personaje, iar acest lucru pentru mine a constituit o miză foarte puternică. În ceea ce privește rolul de prezentatoare, cred că m-a ghidat o inconștiență pe care acum pot să o numesc intuiție.

Cine este Anca Dinicu şi ce scrie în CV-ul ei?

Era ceva total nou pentru mine și extrem de provocator. Pentru că am încredere în Mihai Bendeac, m-am aventurat și am zis că trebuie să fac și asta”, a spus Anca Dinicu, despre implicarea la În puii mei, emisiunea lui Mihai Bendeac.

S-a născut pe 9 decembrie 1989 la Bucureşti şi  face bani ca actriţă de TV, de scenă şi chiar voce. Anca a studiat la Liceul Teoretic Elena Cuza din Capitală şi, în copilărie, spunea că visul său este acela de a deveni musafir, cântăreaţă sau vânzătoare de mezeluri. Părinţii săi, Constantin şi Mariana, au împins-o către Facultatea de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale din Bucureşti. A continuat să studieze în domeniu şi a obţinut un master în Arta Actorului în cadrul aceleiaşi facultăţi.

Date Biografice Anca Dinicu: înălțime, greutate

Nume complet: Dinicu Anca
Data naşterii: 9 decembrie 1989
Locul naşterii: Bucureşti, România
Partener: singură

Debutul la TV l-a avut de mică, avea doar 8 ani atunci când participa într-un „sketch” alături de Stela Popescu, ce avea să se difuzeze la TVR. În teatru a debutat în 2012, în piesa Boeing Boeing, iar din primii bani pe care i-a obţinut singură şi-a cumpărat rechizite şi obiecte pentru şcoală. Este apsionată de pictură pe sticlă, pescuit şi adoră călătoriile.

A jucat în mai multe seriale, precum Narcisa: iubiri nelegiuite, Puii mei, Băieţi de oraş, Antitalent, White Lines. În prezent, Anca Dinicu nu are un iubit, dar a avut o relaţie cu Kani, de la Chefi la cuţite.