Ionuț Nițulescu Știri 24.02.2023 18:25

Mihai Bendeac: vârstă, CV, înălțime, foste iubite, salariu la Antena 1

Mihai Bendeac: vârstă, CV, înălțime, foste iubite, salariu la Antena 1

Mihai Bendeac este un personaj extrem de controversat din showbiz-ul românesc. Este cunoscut în mare parte pentru rolul de jurat la emisiunea „iUmor”, însă acesta are un CV impresionant. Iată tot ce trebuie să știi despre actor.

I-ar fi plăcut să fie fotbalist, însă nu a făcut niciodată sport de performanță. Actoria i se potrivește mănușă lui Mihai Bendeac. Și-a dat seama că asta își dorește să facă după ce a citit o carte cu Toma Caragiu. A studiat la „Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică” și a debutat în anul 1998, în rolul lui Ahile din piesa Pălăria de Eugène Labiche, regia Horațiu Mălăele.

CV Mihai Bendeac

Anul nașterii: 16 februarie 1983 (vârsta 37 de ani), București
Înălțime: 1,78 m
Educație: Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică IL Caragiale (2002–2005)
Frați/Surori: Andrei Bendeac
Părinți: Dănuț Bendeac, Emilia Bendeac

Emisiunile „În puii mei!”, difuzată la Antena 1 l-a făcut celebru. A scris și a jucat în toate cele șase sezoane. A imitat cu succes persoane celebre, precum Marian Vanghelie, Mircea Dinescu, Florin Piersic, însă a făcut deliciul publicului cu personajele care au devenit virale pe internet: Fernando de la Caransebeș, Nicușor de la Brăila, Telecomandații, Gogâie și Momâie.

Mihai Bendeac mai este cunoscut și pentru Mondenii, iComedy, Jurnalul unui Burlac, Băieți de oraș și emisiunea iUmor, unde este jurat în prezent alături de Cheloo și Delia.

Băieți de oraș
Băieți de oraș

Uneori aspru cu concurenții, alteori mai empatic decât ar trebui, Mihai Bendeac este cunoscut și pentru faptul că a sărutat foarte multe concurente de-a lungul celor 9 sezoane ale emisiunii.

Potrivit unor surse citate de impact.ro, ipostaza de jurat la iUmor îi aduce sume frumoase în conturi. Mai precis, acesta a primit pentru sezonul din 2017 al emisiunii suma de 7.000 de euro lunar.

Mihai Bendeac, sărut la iUmor
Mihai Bendeac, sărut la iUmor

Pe lângă cariera bogată în televiziune, Mihai Bendeac joacă și în mai multe piese de teatru, printre care și: „Bani din cer”, „Doctori de femei”, „Nunta lui Krecinski” sau „Doctori, femei și alte întâmplări”.

Totodată, Bendeac a fost numit cel mai bun actor în rol masculin la „Festivalul “CineMaIubit” editia IX-a” și la „Gala absolvenților UNATC”, din 2005.

Citește și: Secretul a ieșit la iveală. De ce a plecat Mihai Petre de la Românii au Talent!

Femeile din viața lui Mihai Bendeac

Încă burlac, Mihai Bendeac a recunoscut că nu poate sta mai mult de 5 zile în casă cu o femeie. S-a iubit cu multe femei frumoase, însă a încercat să-și țină relațiile departe de ochii presei.

Sore, Celia, Mirela Zeta sau Andreea Popescu sunt doar câteva dintre femeile din viața lui Mihai Bendeac. Cea mai cunoscută relație a fost cea cu Roxana Vancea.

Cu Mirela Zeta, colega sa de la Mondenii s-a iubit în timpul facultății. Relația nu a durat foarte mult:

„Eram in facultate, prin anul doi. Ce vremuri! N-a durat foarte mult, dar a fost superb și am avut multe de învățat de la ea. Nu am fi putut să rămânem împreună, intrucat avem personalități ce se lovesc mereu cap in cap”, a declarat actorul.

Mihai Bendeac, în Mondenii, alături de Mirela Zeta
Mihai Bendeac, în Mondenii, alături de Mirela Zeta

O altă relația controversată ar fi fost cea cu Loredana Marin, actuala iubită a lui Bodo de la Proconsul. Ea s-ar fi întâlnit o perioadă cu amândoi. A urmat o „iubire de vară” cu Sore, apoi cu Andreea Popescu, dansatoarea Deliei.

Relația cu Celia nu a durat prea mult, din cauza faptului că Mihai nu se dedica în totalitate, a mărturisit bruneta. Se pare că apoi actorul s-ar fi iubit și cu Ioana Anuta, fosta concurentă X Factor.

Roxana Vancea și-a lăsat cel mai mult amprenta în viața lui Mihai Bendeac. S-au iubit, s-au despărțit, dar au rămas prieteni buni. În timp ce bruneta s-a și căsătorit, Mihai Bendeac încă își caută sufletul pereche.

Mihai Bendeac și Roxana Vancea
Mihai Bendeac și Roxana Vancea