Gabriela Dinu Vedete 12.07.2023 17:36

Răzvan Raţ: CV, Biografie, Afaceri, Familie, Avere, Investiții – Imperiul leilor

Răzvan Raţ: CV, Biografie, Afaceri, Familie, Avere, Investiții – Imperiul leilor

Răzvan Raţ este un fost fotbalist român, care a devenit afacerist după ce s-a lăsat de sport, iar acum va face parte din distribuţia emisiunii Imperiul Leilor, de la Pro TV, sezonul patru.

Are 42 de ani şi nu este om de afaceri de foarte mult timp, însă are succes. Alături de el au mai intrat alte trei nume nou în emisiunea Imperiul Leilor, Daniel Mischie, CEO-ul celor de la City Grill, Mircea Căpăţînă, cofondatorul şi directorul de Marketing al celor de la Smart Bill, precum şi Felix Pătrăşcanu, proprietarul Fan Courier.

Cine este Răzvan Raţ şi ce scrie în CV-ul lui?

Este un fost fotbalist cu un CV bogat în echipe de renume, precum Universitatea Craiova, Rapid, FCM Bacău, Șahtior Donețk, West Ham United, ACS Poli Timișoara, PAOK Salonic şi echipa naţională de fotbal a României. În palmaresul său se află 17 trofee cu Şahtior, dintre care cele mai importante sunt cele de campion al Ucrainei, precum şi Cupa UEFA. A fost şi campion al României cu Rapid de două ori.

S-a lăsat de fotbal în 2018 şi s-a dedicat afacerilor, fără să uite de sport, căci şi-a deschis şi o academie de fotbal. Mai are şi afaceri în imobiliare, dar şi cu tehnologia, în divizia de blockchain şi încă una de ochelari pentru nevăzători, care pentru el este una de suflet.

Cine este soţia lui Răzvan Raţ, de la Imperiul Leilor?

„Am aflat de la CEO-ul companiei de blockchain de această oportunitate, pentru că nu există în lume un gadget de acest gen, singura posibilitate a nevăzătorilor să se deplaseze este bastonul sau câinele ghid. Şi sunt 40 de milioane de nevăzători şi doar 27.000 de câini ghid şi ar trebui să existe ceva să-i ajute să se mişte, să se deplaseze liber, independent. A fost o chestie care mie mi-a surâs imediat şi fără să ştiu prea multe amănunte, m-am aruncat cu capul înainte, ca să spun aşa”, a declarat Răzvan Raţ pentru Agerpress.

S-a născut pe 26 mai 1981 şi este căsătorit cu o ucraineancă, pe nume Iulia. A cunoscut-o când venea de la un antrenament, când ea se plimba cu părinţii pe stradă, iar acesta a oprit lângă ei şi i-a întrebat tatăl dacă îi permite să stea de vorbă cu ea. Aşa au început povestea de dragoste, din care s-a născut fetiţa lor, pe nume Nicole Rativna.

Nu se ştie exact suma la care se ridică averea lui, cert este că războiul din Ucraina i-a pricinuit o pagubă de 4 milioane de dolari.

Date Biografice Răzvan Raţ

Nume complet: Dincă Răzvan Raţ
Data naşterii: 26 mai 1981
Locul naşterii: Olt
Parteneră: Iulia Rata
Greutate: 1,78 m
Înălţime: 72 kg