Gabriela Dinu Emisiuni TV 09.07.2023 15:28

Cine sunt noii investitori de la Imperiul Leilor, sezonul 4

Cine sunt noii investitori de la Imperiul Leilor, sezonul 4

Sezonul patru din Imperiul Leilor va începe din toamnă, iar producătorii show-ului de la Pro TV le-au pregătit o mulţime de surprize fanilor. Sebastian Dobrincu a fost scos din show şi vor fi opt juraţi în loc de patru, deoarece au mai fost cooptate alte nume noi.

Despre cine sunt aceştia şi cu ce se ocupă vom afla mai multe în rândurile care urmează. Este pentru prima dată în istoria show-ului de la Pro TV când există atât de multe nume la masa juraţilor, pregătiţi să vadă poveştile şi afacerile românilor la început de drum.

Cine sunt cei patru lei noi de la emisiunea Imperiul Leilor

Cristina Bâtlan de la Musette, Dan Şucu de la Mobexpert, Dragoş Petrescu de la City Grill şi Dr Wargha Enayati de la Enayati Medical City vor avea încă patru colegi. Vorbim despre Răzvan Raţ, un nume cunoscut românilor pentru cariera sa fotbalistică, Dan Mischie, CEO-ul de la City Grill patronat de leul Dragoş Petrescu, proprietarul Fan Courier Felix Pătrăşcanu şi cofondatorul şi directorul de marketing al celor de la Smart Bill, Mircea Căpăţînă.

Răzvan Raţ este un fotbalist român, care a activat la Rapid, Şahtior Doneţk şi alte nume din Europa. Acesta a făcut parte inclusiv din echipa naţională a României, acolo unde a fost căpitan.

Din ce face bani Răzvan Raţ, de la Imperiul Leilor?

După ce s-a lăsat de fotbal, acesta a intrat în lumea afacerilor. Recent, după ce a izbucnit războiul dintre Rusia şi Ucraina, afacerile sale din Doneţk au intrat în impas: „Aveam gânduri să rămân acolo. Eram foarte bine adaptat. Eram în poziția în care decisesem oarecum să rămân acolo.

Lucrurile s-au schimbat în general din 2014, pentru că de atunci n-am mai avut acces la tot ce înseamnă proprietăți și alte lucruri. Sincer, după atâta timp, le-am trecut la lucruri pierdute și mi-am luat gândul de la ele. În afară de proprietăți, mai existau și alte lucruri, să spunem, afaceri pe care le dezvoltasem acolo”, a povestit Răzvan Raţ, care mai are în România afaceri în imobiliare şi tehnologie.

Pe lângă Răzvan Raţ, alţi şapte noi juraţi mai fac parte din distribuţia emisiunii de la Pro TV.