Claudiu Melinte Trending 31.05.2022 12:29

Elena Chiriac: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubit, familie, ocupație, venituri – Finalist Surivor 2022

Elena Chiriac: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubit, familie, ocupație, venituri - Finalist Surivor 2022

Elena Chiriac este cea mai tânără componentă a echipei Faimoșilor. Are 20 de ani, însă Survivor România 2022 nu este prima emisiune la care participă. Elena se va lupta pentru trofeul Survivor România în marea finală, alături de Ionuț Popa și Alex Delea. Stiridirecte.ro știe deja cine este marele câștigător al Survivor România 2022.

CV Elena Chiriac. Ce făcea înainte de Survivor România 2022

Înainte să fie selectată la Survivor România 2022 (dezvăluim puțin mai jos cum a reușit să fie angajată de Pro TV), Elena Chiriac a reușit să ajungă în finala emisiunii Ferma Vedetelor din 2020 când avea doar 18 ani. Înainte să devină majoră, ea a practicat taekwondo. A venit la Survivor România de pe băncile școlii de actorie, pe care o studiază la Londra, acolo unde locuiește împreună cu mama ei.

Ea trăiește în mare parte pe banii părinților, singurele ei venituri fiind cele de pe urma prezentărilor de modă. Pe Instagram încă n-a ajuns la 100k de urmăritori, astfel încât nu poate monetiza cu adevărat pe platformă.

Cum a reușit să ajungă Elena Chiriac la Survivor și Ferma

Părinții Elenei Chiriac sunt separați de ceva vreme. Mama locuiește în Londra, în timp ce tatăl său, jurnalistul Romeo Chiriac trăiește în București. Mai are un frate mai mare. Să trăiești alături de părinți separați nu este întotdeauna rău. Ai parte de două seturi de vacanțe, două seturi de aniversări, două case și o concurență aprigă pentru titlul de părintele preferat. Deși ea locuiește cu mama sa, se pare că tatăl ei este, de fapt, părintele ei preferat.

Elena Chiriac alături de familia sa. În sânga tatăl și fratele și în dreapta mama
Elena Chiriac alături de familia sa. În sânga tatăl și fratele și în dreapta mama

Doar cu ajutorul tatălui, Elena Chiriac a ajuns să participă întâi la emisiunea Ferma Vedetelor, iar, apoi la Survivor România 2022. Romeo Chiriac este un apropiat al postului Pro TV, el conducând redacția Mediafax, pe vremea când publicația se afla în trustul MediaPro. Astfel, trăgând niște pârghii în dreapta și în stânga, acesta a reușit s-o lanseze extrem de bine în showbiz-ul din România.

Date Biografice Elena Chiriac: înălțime, greutate

Nu are un iubit, însă mulți îi fac curte. Totul a început la emisiunea Ferma, când actorul Paul Diaconescu a încercat s-o ”combine” direct pe platourile de filmare. Probabil, același lucru se va întâmpla și la emisiunea Survivor. Mai rămâne de văzut cineva ca fi noul ”Don Juan” din Republica Dominicană.

Data nașterii: 2002
Înălțime: 173 cm
Greutate: 50 kilograme
Culoarea ochilor: căprui
Locul Nașterii: București
Naționalitate: română

Citește și alte biografii ale concurenților din echipa Faimoșilor la Survivor România 2022:
Andreea Tonciu
Otilia Bilionera
Xonia
Radu Itu
Elena Chiriac
Cătălin Zmărăndescu
TJ Miles
CRBL
Robert Niță
Roxana Ciuhulescu
Emil Rengle
Laura Giurcanu