Claudiu Melinte Trending 23.01.2022 20:17

Laura Giurcanu: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubit, ocupație și venituri – Concurent Surivor 2022

Laura Giurcanu: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubit, ocupație și venituri - Concurent Surivor 2022

Probabil cea mai necunoscută componentă a echipei Faimoșilor de la Survivor 2022, Laura Giurcanu este influencer și model. Din informațiile stiridirecte.ro, ea primește cel mai mic salariu de la Pro TV, dar nu acesta a fost principalul motiv pentru care a acceptat să meargă în Republica Dominicană. 

CV Laura Giurcanu. Ce făcea înainte de Survivor România 2022

A început să posteze pe Youtube în 2015, când avea 19 ani. Între timp, au trecut 7 ani, iar Laura Giurcanu a ajuns să aibă o comunitate formată 390K de subscriberi. Și pe Instagram stă foarte bine, unde este urmărită de 916k de fani. Banii care îi revin din postările celor două platforme formează marea parte a veniturilor sale.

”Intrările” sale pe 2022 se vor rotunji și după încasarea salariului de 8.000 de euro pe care îl primește pe lună, la Survivor. Este cel mai mic la Survivor România 2022, obiectivul ei este altul – expunerea pe care i-o oferă show-ul de pe Pro TV.

Laura Giurcanu, alături de logodnicul infidel
Laura Giurcanu, alături de logodnicul infidel

A fost înșelată de logodnic dar tot au rămas împreună

Iubitul ei este Cezar, un tip pe care l-a cunoscut în urmă cu mai mulți ani și cu care a ales să se logodească în 2019. Cei doi continuă să fie împreună, deși în vara lui 2021, Cezar a înșelat-o.

Ei s-au despărțit pentru o perioadă de timp, însă fotomodelul a ales să-l ierte, iar în toamna lui 2021 au plecat într-o vacanță de câteva zile în Barcelona.

“Am văzut o poză, o poză explicită, o poză care mi-a frânt inima și poza aia circulă, poza aia există și poza aia va rămâne. Nu spun că am fost perfectă, nu spun că relația noastră era perfectă, însă cum aleg unii oameni să încheie niște lucruri e o oglindă directă către sufletul lor”, a spus Laura Giurcanu, pe Instagram.

Date Biografice Laura Giurcanu: înălțime, greutate

Înainte să devină fotomodel a practicat timp de 7 ani atletismul. Îi plac tatuajele. Primul tatuaj l-a făcut la vârsta de 18 ani în China. A avut și tatuaje, care, dintr-un motiv sau altul, le-a șters. Orașul ei favorit este Paris. Este o aprigă băutoare de tequila. La vârsta de 14 ani a câștigat al doilea sezon al emisiunii Next Top Model by Cătălin Botezatu, difuzată pe Antena 1. A terminat psihologia la Spiru Haret și a pozat în reviste ca Vogue, Elle sau Cosmopolitan.

Laura Giurcanu în 2011, la emisiunea Next Top Model by Cătălin Botezatu. Avea doar 14 ani când a câștigat concursul.
Laura Giurcanu în 2011, la emisiunea Next Top Model by Cătălin Botezatu. Avea doar 14 ani când a câștigat concursul.

Data nașterii: 23.12.1996
Înălțime: 185
Greutate: 58 kilograme
Culoarea ochilor:
Zodie: Capricorn
Locul Nașterii: Botoșani
Naționalitate: română

Citește și alte biografii ale concurenților din echipa Faimoșilor la Survivor România 2022:
Andreea Tonciu
Otilia Bilionera
Xonia
Radu Itu
Elena Chiriac
Cătălin Zmărăndescu
TJ Miles
CRBL
Robert Niță
Roxana Ciuhulescu
Emil Rengle
Laura Giurcanu