Claudiu Melinte Trending 15.02.2022 11:01

Radu Itu: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubită, ocupație și venituri – Concurent Surivor 2022

Radu Itu: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubită, ocupație și venituri - Concurent Surivor 2022

Radu Itu putea foarte bine să fie în echipa Războinicilor. Este un personaj destul de anonim care, însă, a reușit să prindă un loc călduț în echipa Faimoșilor. A mai apărut o singură dată într-o emisiune TV, la Antena 1, în vara lui 2021.

CV Radu Itu. Ce făcea înainte de Survivor România 2022

Lumina reflectoarelor nu prea i-au bătut în față lui Radu Itu, însă a reușit să prindă contractul vieții la Survivor România 2022. A ales să meargă în Republica Dominicană nu neapărat datorită banilor cu care Pro TV îl plătește. El urmărește, de fapt, alt interes. Acela al promovării. Așa cum sute de tineri merg acasă în Dâmbovița la celebrul tiktoker Adelin Petrișor pentru promovare, exact același lucru îl face și Radu Itu. Numai că faimosul face asta la un nivel mult mai înalt și într-o locație mult mai exotică decât cea a județului unde s-a născut Ion Luca Caragiale.

Radu Itu a încercat-o cu promovarea și la emisiunea Splash, vedete la apă, pe Antena 1, însă fără mare succes. Ai mai colaborat cu Pro TV și la Ninja Warrior, dar nimeni n-a rămas cu vreo amintire a acelui show.

Principala activitate a lui Radu Itu, atunci când nu apare la TV este compania sa pălării. Radu Itu deține firma Rova Design Fit, care administrează brandul The Wild Hatter. Conform datelor financiare adăugate la ANAF, compania lui Radu Itu a avut o cifră de afaceri de 1.326.344 de lei, aproximativ 270.000 de euro și un profit de 95.000 de lei (20.000 de euro)

Radu Itu, alături de iubita sa, designerul Ana Capsali
Radu Itu, alături de iubita sa, designerul Ana Capsali

Date Biografice Radu Itu: înălțime, greutate

Lui Radu Itu îi plac motoarele și mașinile vechi. Practică și sporturi extreme. Face surf în Bali și snowboarding prin munții Europei. Când nu are nicio activitate fizică, Radu Itu vinde pălării cu 200 de euro/bucata. Nu este căsătorit, dar se iubește cu Ana Capsali, un designer vestimentar din București.

Data nașterii: 21.02.1992
Înălțime: 190 cm
Greutate: 78 kilograme
Culoarea ochilor: negri
Zodie: Vărsător
Locul Nașterii: București, România
Naționalitate: română

Citește și alte biografii ale concurenților Survivor România 2022:
Andreea Tonciu
Otilia Bilionera
Xonia
Cătălin Zmărăndescu
TJ Miles
CRBL
Robert Niță
Roxana Ciuhulescu
Emil Rengle
Laura Giurcanu