Gabriela Dinu Știri 14.01.2022 11:21

La ce oră și în ce zile transmite Pro TV emisiunea Survivor România 2022

La ce oră și în ce zile transmite Pro TV emisiunea Survivor România 2022

Fanii Survivor România stau cu sufletul la gură, aşteptând debutul celui mai nou sezon al producţiei transmise de Pro TV. După cum au anunţat deja, de pe 16 ianuarie va începe competiţia din Republica Dominicană și va fi la TV, începând cu ora 20:00, urmând ca în restul zilelor să înceapă de la 20:30.

Daniel Pavel este prezentatorul emisiunii, la fel cum s-a întâmplat şi la Kanal D, post de la care Pro TV „a furat” show-ul Survivor România.

Când este transmisă la Pro TV emisiunea Survivor România

„Credeți-mă… nu sunteți 100% pregătiți pentru ce va urma la începutul anului viitor. Aștept cu nerăbdare luna ianuarie, pentru a porni din nou la drum spre această aventură unicată și pentru a-i vedea pe curajoși pe traseu.

24 de concurenți unul și unul dau testul suprem – în Republica Dominicană. Un loc pe cât de spectaculos… pe atât de tensionat. Am încredere că fiecare dintre ei a urmărit emisiunea, a înțeles ce presupune provocarea și s-a pregătit psihic pentru a face față competiției. Este pus la bătaie un singur premiu, de 100.000 de euro. La final, va exista un singur câștigător! Cine va fi acela? Fiți cu ochii pe noi”, spune Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România de la Pro TV.

Citeşte şi:

Roxana Ciuhulescu: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, copii – Concurent Survivor 2022
Robert Niță: CV, vârstă, înălțime, greutate, afaceri, familie, copii – Concurent Survivor 2022

Cei 12 concurenţi din echipa Faimoşilor sunt CRBL,, Andreea Tonciu, Otilia Bilionera, TJ Miles, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Ciurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac.

Survivor România va fi difuzat în zilele de duminică, luni și marți. Duminica de la ora 20:00, iar în zilele de luni și marți, emisiunea va începe la ora 20:30.

Marele premiu este în valoare de 100.000 de euro, iar precedentul câştigător al competiţiei, difuzate anul trecut la Kanal D, este Zanni, cunoscut cântăreţ şi apropiat al cuplului Antonia – Alex Velea.