Claudiu Melinte Știri 23.01.2022 20:17

Roxana Ciuhulescu: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, copii – Concurent Survivor 2022

Roxana Ciuhulescu: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, copii - Concurent Survivor 2022

Roxana Ciuhulescu, pe numele din buletin Roxana Bulugioiu, face parte din echipa Faimoșilor la Survivor România 2022 și este una dintre cele mai înalte femei din România. A fost angajată din nou de Pro TV după ce a prezentat ani la rând emisiunea ProMotor.

CV Roxana Ciuhulescu. Ce făcea înainte de Survivor România 2022

CV-ul Roxanei Ciuhulescu o arată drept o persoană extrem de ocupată chiar și cu 2-3 joburi pe care le practică simultan. Asta n-a oprit-o să participe la ediția din 2022 a Survivor România, pe semne că șefii Pro TV au remunerat-o cu o sumă constistentă. Din informațiile stiridirecte.ro, Roxana Ciuhulescu ar primi în jur de 15.000 de euro pentru fiecare lună petrecută la Survivor.

Cunoscută pentru emisiunea ProMotor, pe care a prezentat-o timp de 13 ani, din 2000 până în 2013, Roxana Ciuhulescu și-a început cariera ca specialist în relații publice. Până să intre în televiziune a practicat timp de doi ani contabilitatea la o firmă de materiale textile din București. În timpul pentru care lucra la ProMotor, Roxana Ciuhulescu a prins un post extrem de bine plătit la Mercedes, fiind imaginea companiei în România. A ocupat aceeași poziție și pentru alte branduri ca Ssangyong, școala de șoferi TEO sau Land Rover.

– A fost prezentator TV la postul Look între 2014 și 2015, unde a moderat emisiunea Fotbal Look alături de Horia Ivanovici.
– În tinerețe a jucat hanbal și a cochetat cu modelingul.
– A pozat în Playboy
– A fost la un pas să participe la Exatlon România.
– A fost redactor și editor la revista AutoExpert, dar și la site-ul 4x4adventure.ro.

Eșecul de la revenirea în ProMotor

Roxana Ciuhulescu a fost aproape să revină la ProMotor, la 7 ani distanță de despărțire. În 2020 a început să colaboreze cu site-ul promotor.ro care între timp și-a schimbat patronatul, de la Adrian Sârbu, la Radu Budeanu, un controversat om de afaceri din București. Noul mariaj dintre Roxana și ProMotor n-a ținut prea mult. Unul dintre motivele eșecului a fost declanșarea pandemiei, însă au cotat foarte mult și neînțelegerile de tip financiar dintre cele două părți.

Roxana Ciuhulescu si Traian Băsescu, în timpul unei ediții ProMotor, difuzată de Pro TV
Roxana Ciuhulescu si Traian Băsescu, în timpul unei ediții ProMotor, difuzată de Pro TV

După a doua plecare de la ProMotor, Roxana Ciuhulescu a ales să intre în politică. În prezent, ea este consilier la Ministerul Tineretului și Sportului, unde, conform declarației de avere, primește un salariu de 7000 de lei pe lună, însemnând aproximativ 1400 de euro.

Roxana Ciuhulescu: avere, familie, soț și copii

Roxana Ciuhulescu se află la a doua căsnicie. În prezent este căsătorită cu Silviu Bulugioiu, un inginer care lucrează KIK România și are un salariu de 8.000 de lei pe lună. Cei doi au împreună un băiat. Primul soț al Roxanei a fost Mihai Ivănescu, managerul unei companii care importă mașinile Jaguar în România. După divorț ea s-a ales cu o pensie alimentară de 4.000 de lei, dar și cu o garsonieră, plus un teren intravilan. Cu primul soț, concurenta Survivor România 2022 are o fată.

Roxana Ciuhulescu impreuna cu sotul si familia
Roxana Ciuhulescu impreuna cu actualul soț și cei doi copii. Băiatul din actuala căsnicie și fata din vechiul mariaj.

Conform declarației de avere de pe site-ul Ministerului Tineretului și Sportului, Roxana Ciuhulescu Bulugioiu este asociată în două firme, cu o participare de 50 %. Media RS Agency a avut un profit de 32.000 de lei în 2020, în vreme ce Green Club Offroad este o asociație non-profit.

Date Biografice Roxana Ciuhulescu: înălțime, greutate

Data nașterii: 23.11.1978
Greutate: 72 kilograme
Locul Nașterii: București, România
Naționalitate: română
Înălțime: 192 cm (122 cm doar picioarele)

Citește și alte biografii ale concurenților din echipa Faimoșilor la Survivor România 2022:
Andreea Tonciu
Otilia Bilionera
Xonia
Radu Itu
Elena Chiriac
Cătălin Zmărăndescu
TJ Miles
CRBL
Robert Niță
Roxana Ciuhulescu
Emil Rengle
Laura Giurcanu