Claudiu Melinte Știri 23.01.2022 20:17

Xonia: CV, vârstă, înălțime, greutate, nume real, iubit, venituri – Concurent Surivor 2022

Xonia: CV, vârstă, înălțime, greutate, nume real, iubit, venituri - Concurent Surivor 2022

Xonia, pe numele ei real Loredana Sachelaru, participă la Survivor România 2022 pentru echipa Faimoșilor. Află mai departe în acest articol CV-ul cântăreței, din ce produce bani și ce salariu câștigă la Pro TV.

CV Xonia. Ce făcea înainte de Survivor România 2022

Deși s-a născut din părinți român ea a locuit multă vreme în Australia și Statele Unite și doar vizita vreme de câteva zile România. Născută la Melbourne, Xonia s-a apucat de balet și de muzică, iar, odată cu creșterea în vârstă, a trecut și la actorie. A apărut în mai multe producții și reclame din Australia, iar în 2008, când avea doar 19 ani, și-a încercat norocul în Statele Unite, unde a urmat Hollywood Pop Academy din Los Angeles, școală absolvită și de Britney Spears, Rihanna sau Adam Levine.

Imediat după ce a părăsit Statele Unite, Xonia a revenit în România, unde de data aceasta a ales să stea pentru câțiva ani și a început o carieră muzicală. Abia în 2010 a ajuns să devină cunoscută publicului larg, după ce a scos piesa My Beautiful One, împreună cu Deepcentral.

A avut succes până în anul 2014. De atunci și până în prezent n-a mai reușit să producă vreun hit. S-a stabilit în Statele Unite, unde cântă pentru comunitățile din România de acolo și are diferite filmări și prezentări de modă. Ea a reintrat pe scena din România în 2019 cânt a participat fără succes la preselecțiile naționale pentru concursul Eurovision 2020.  Tot în 2020 a participat și la emisiunea Bravo ai Stil, produsă de postul Kanal D.

– A câștigat concursul Miss Diaspora în anul 2006.
– La vârsta de 7 ani a început baletul, la o școală prestigioasă din Melbourne.
– A fost model pentru reclamele la Mazda.
– A concurat la ediția din 2009 a concursului muzical Cerbul de Aur.

Cine este iubitul miliardar al Xoniei

Xonia locuiește în Statele Unite, acolo unde l-a cunoscut și pe iubitul ei taiwanez. Acesta este antreprenor și construiește complexe de lux pe întreg teritoriul Statelor Unite. Una din casele proiectate și construite de compania taiwanezului a fost vândută în 2020 pentru 55.000.000 de dolari.  Din 2020 și până în prezent, Xonia tot așteaptă să fie cerută în căsătorie însă bărbatul din Taiwan este preocupat mai mult cu cariera lui de businessman. Și-a a ales deja și inelul de logodnă, format dintr-un diamant galben care costă 250.000 de dolari. 

Xonia, în Cadrul emisiunii Bravo ai Stil, pe Kanal D
Xonia, în Cadrul emisiunii Bravo ai Stil, pe Kanal D

”Ne cunoaștem de mai multă vreme, cam de 8 ani, însă de aproape un an formă un cuplu și locuim împreună. M-a prezentat deja familiei sale, iar acum aștept să fiu cerută în căsătorie. Am ales și inelul, unul cu diamant galben. Costă cam 250.000 de dolari”, a povestit Xonia în cadrul emisiunii Bravo ai stil.

Date Biografice Xonia: înălțime, greutate

La Survivor România 2022, Xonia încearcă să reintre pe scena showbizului din România. Pe lângă salariul de 15.000 de euro/lună pe care îl încasează de la Pro TV, Xonia urmărește să redobândească faima pierdută la jumătatea anilor 2010, când era una dintre cele mai ascultate artiste pop din România.

Data nașterii: 25.06.1989
Înălțime: 165 cm
Greutate: 50 kilograme
Culoarea ochilor: Căprui (poartă și lentile de contact)
Zodie: Rac
Nume real: Loredana Sachelaru
Locul Nașterii: Melbourne, Australia
Naționalitate: română, australiană

Citește și alte biografii ale concurenților din echipa Faimoșilor la Survivor România 2022:
Andreea Tonciu
Otilia Bilionera
Xonia
Radu Itu
Elena Chiriac
Cătălin Zmărăndescu
TJ Miles
CRBL
Robert Niță
Roxana Ciuhulescu
Emil Rengle
Laura Giurcanu