Gabriela Dinu Trending 01.06.2022 00:33

Cine a câștigat Survivor România 2022. Marele câștigător a fost dezvăluit!

Cine a câștigat Survivor România 2022. Marele câștigător a fost dezvăluit!

UPDATE 1 iunie 2022. Este OFICIAL! Alex Delea a câștigat concursul Survivor România 2022 și a încasat premiul 100.000 de euro. ”Vă iubesc pe toți. Nu cred așa ceva domnul Dan. Vă iubesc pe toți din consiliul ăsta”, a declarat Alex Delea imediat după ce a aflat că el este marele câștigător Survivor România 2022.

UPDATE 31 mai 2022. În această seara are loc finala Survivor România 2022, iar stidirecte.ro știe deja câștigătorul Survivor 2022. Așa cum am preconizat încă de săptămâna trecută, Alex Delea va pleaca acasă cu trofeul. Sursele noastre s-au dovedit a fi credibile, mai ales după ce Alex Delea a ajuns în finala concursului, alături de Elena Chiriac și Ionuț Popa.

De la stânga la dreapta: Ionut Popa, Elena Chiriac și Alex Delea, înainte de marea finala Survivor România 2022.

Înainte de marea finală, Alexandru Nedelcu a părăsit competiția fiind eliminat luni, 30 mai. Acesta a fost oarecum surprins că a primit cele mai puține voturi din partea publicului.

„Mi-aș fi dorit să ajung în finală, dar dacă atâta a fost scris, atât a fost să fie. O să mă duc acasă la iubita mea, la fetița mea, o să stau mai mult cu ele. De fiecare dată când îmi voi aminti de «Survivor», îmi voi aminti de colegii mei și de tot ce am trăit aici”, a spus Alex Nedelcu după eliminare.

Survivor România a ajuns la final iar ultimul act al competiţiei va avea loc marţi, 31 mai, de la ora 20:30, pe Pro TV. Pentru cine nu poate ajunge în faţa televizoarelor, pot urmări finala Survivor pe Voyo, platforma de streaming online a Pro-ului.

După confruntările individuale, au părăsit competiţia Ştefania Stan, Marian Drăgulescu şi Oana Ciocan. Au mai rămas în joc doar Blaze, Alexandru Nedelcu, Elena Chiriac, Ionuţ Popa şi Alexandru Delea.

Ştim cine a câştigat Survivor România 2022 de la Pro TV

Ultima eliminată a fost Oana Ciocan, cea care a părăsit ultima competiţia şi a fost extrem de tristă după ce a aflat vestea: „Domnul Dan, mă doare inima. Am crezut în șansa mea. Am luptat, deși mi-a fost greu. Sunt atât de mândră că am ajuns până aici, deși nu credeam. Nu pot să plâng. Sunt recunoscătoare, m-am maturizat”, a spus Oana Ciocan după ce a fost trimisă acasă.

În sezonul precedent, când Survivor România a fost transmis de Kanal D, câştigătorul a fost Edmond Zanidache. Acesta din urmă şi-a cumpărat un apartament cu cei 50.000 de euro câştigaţi. Înaintea sa, tot un Faimos a luat marele premiu, Elena Ionescu, fostă componentă a formaţiei Mandinga.

Şi în 2022, premiul cel mare este tot de 50.000 de euro şi, conform surselor din interiorul postului TV, cel care va pleca acasă cu banii este un războinic. O premieră absolută pentru acestă competiţie.

Câștigător Survivor România 2022: Alex Delea !

Este vorba despre Alex Delea , cel care a avut şi până acum un parcurs excepţional în competiţie şi nu mai este o surpriză pentru nimeni că este unul dintre cei mai buni concurenţi rămaşi în joc.

După ce se va termina Survivor, Pro TV a pregătit un alt show cu aceleaşi reguli, dar cu cei mai buni participanţi de până acum, din toate cele trei sezoane. Se va numi Survivor All Star şi se va difuza la TV începând din această vară.