Claudiu Melinte Știri 23.01.2022 20:17

Emil Rengle: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubit, venituri – Concurent Surivor 2022

Emil Rengle: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubit, venituri - Concurent Surivor 2022

Emil Regle este o ”vedetă de casă” a Pro TV, iar acum a ajuns să concureze în echipa faimoșilor la Survivor România 2022. Este primul concurent bisexual care participă la emisiunea Survivor. 

CV Emil Rengle. Ce făcea înainte de Survivor România 2022

Emil Rengle nu este un străin de Pro TV. A cunoscut faima după ce a câștigat sezonul 8 al emisiunii Românii au Talent. A plecat atunci acasă cu 120.000 de euro, plus încă 10.000 după ce a câștigat și premiul de originalitate. În 2017 a concurat tot la Pro TV, în cadrul emisiunii ”Uite cine dansează”, alături de Dana Budeanu, însă a ieșit prematur din concurs din cauza unei accidentări a partenerei sale. Colaborările cu Pro TV nu s-au oprit aici. În momentul de față Emil Regle este coregraful principal al emisiunii ”Vocea României”.

Emil Rengle imediat, după ce a câștigat finala Românii au Talent
Emil Rengle imediat, după ce a câștigat finala Românii au Talent

– Are contract cu compania H&M România, fiind una dintre imaginile brandului în România.
– A participat la emisiunea America Got Talent. Poți vedea prestația lui, care n-a fost tocmai pe placul americanilor, AICI.
– A realizat demo-uri pentru artista americană Katy Perry.
– A încercat și o carieră muzicală, însă n-a depășit barierele, așa cum a făcut-o cu dansul său
– A realizat coregrafii pentru artiști ca Alex Velea, Anda Adam, Fly Project, Alexandra Stan sau Inna.

De ce își ține Emil Rengle iubiții ascunși

Emil Rengle a recunoscut în cadrul unui podcast cu Damian Drăghici că a avut ultima relație serioasă în 2019, înainte de pandemie. A ales să se despartă de partenerul lui de atunci deoarece acesta nu voia să se afișeze drept un bărbat gay și erau nevoiți să se ascundă de ochii lumii. ”Atunci când voi fi cu sufletul meu pereche, va ști o lume întreagă. De obicei, când părăsești, ești făcut cel vinovat. M-am întrebat pe cine aleg? Pe partenerul meu care trăiește în frică sau pe mine?”, a fost dezvăluit Emil Rengle.

Emil Regle nu a ținut ascuns faptul că și-ar dori o familie și copii și chiar ar face pasul acesta împreună cu o parteneră de sex feminin. Coregraful o admiră foarte mult pe Bianca Tincău, un fotomodel care locuiește în Italia. ”Dacă mă decid că vreau soție și copii, pentru fata asta am să mă lupt! La mulți ani, soulmade (suflet pereche) @biancatincau”, a scris Emil Regle pe Instastory la începutul lui 2021.

Date Biografice Emil Rengle: înălțime, greutate

Emil Rengle face parte din echipa faimoșilor la Survivor, însă este una dintre cele mai prost plătite vedete ale show-ului din Republica Dominicană. Conform informațiilor obținute de stiridirecte.ro, dansatorul primește aproximativ 9.000 de euro pentru fiecare lună petrecută în cadrul concursului. La un moment dat, chiar se plângea pe Youtube că este foarte prost plătit în România și că ar vrea să se mute în Statele Unite, acolo unde, spune el, ar fi renumerat mult mai bine.

Data nașterii: 01.09.1990
Înălțime: 177 cm
Greutate: 65
Culoarea ochilor: Căprui
Zodie: Fecioară
Locul Nașterii: Oradea, România
Naționalitate: română, maghiară

Citește și alte biografii ale concurenților din echipa Faimoșilor la Survivor România 2022:
Andreea Tonciu
Otilia Bilionera
Xonia
Radu Itu
Elena Chiriac
Cătălin Zmărăndescu
TJ Miles
CRBL
Robert Niță
Roxana Ciuhulescu
Emil Rengle
Laura Giurcanu