Claudiu Melinte Trending 23.01.2022 20:16

TJ Miles: CV, vârstă, înălțime, greutate, nume real, afaceri – Concurent Survivor 2022

TJ Miles: CV, vârstă, înălțime, greutate, nume real, afaceri - Concurent Survivor 2022

TJ Miles este unul dintre cei mai neașteptați concurenți de la Survivor România 2022. Venit de nicăieri, constănțeanul a ajuns să devină cunoscut pe Tik Tok, datorită ”mixajului” româno-englez din vocabularul său. 

Odată ajuns în lumea vlogerilor din România, TJ Miles a ajuns să fie prezent în mai multe podcasturi sau pe anumite canaluri de Youtube, inclusiv cel al lui Andy Popescu. Fiind o vedetă din noul trend, PRO TV a luat decizia să-l angajeze. Dar cine este cu adevărat TJ Miles și cum în cheamă în buletin?

CV TJ Miles. Ce făcea înainte de Survivor România 2022

TJ Miles pe numele său adevărat Miles Jordache a copilărit în Constanța până la vârsta de 8 ani, înainte să se mute cu familia în Dubai, acolo unde părinții lui au lucrat ca ingineri la reconstruția unei Moschei din Dubai. Apoi s-a mutat cu familia în Canada, Toronto, unde a locuit până în 2018. Revenit în România, el locuiești în satul Gruiu de lângă Snagov. Între timp, TJ Miles și-a deschis un un service auto, amplasat pe bulevardul Barbu Văcărescu din Capitală.

TJ Milles dupa ce a fost confirmat in echipa Faimosilor la Surivor Romania 2022
TJ Milles dupa ce a fost confirmat in echipa Faimosilor la Surivor Romania 2022

În 2019 a dat drumul la afacere, însă n-a câștigat mare lucru din ea. În 2020 a avut o cifră de afaceri de 196.531 lei și un profit de 34.886 de lei, conform portalului listafirme.ro. Între timp, a ajuns influencer și face bani și din Youtube.

Colaorarea cu Pro TV, la emisiunea Survivor România, îi va aduce lui TJ Miles încă o sursă de venit. Pe lângă șansa de a câștiga premiul de 100.000 de euro, el va primi și un salariu lunar pentru întreaga sa ședere în Republica Dominicană.

TJ Miles a avut probleme cu legea în Canada

Deși s-a ferit să spună de ce a fost acuzat în Canada, TJ Miles a oferit câteva detalii despre delictele pe care le-a comis în Toronto: „Mama mea nu știe să urască, nu știe să judece, este doar iubire și iubește totul la mine. Iar când am dezamăgit-o, treaba asta m-a distrus și a însemnat începutul unei noi ere pentru TJ Miles. Am putut să văd viitorul și să văd că puteam ajunge mort sau în închisoare. Nu aveam nicio idee că pot ieși din asta, dar cumva am ieșit. Cazul ăla federal m-a zdruncinat puternic, dar sunt fericit și îi mulțumesc lui Dumnezeu că s-a întâmplat, sincer. ”, a mai dezvăluit TJ Miles în cadrul unui podcast.

Masina lui TJ Miles, un Mercedes GLA AM G45
Masina lui TJ Miles, un Mercedes GLA AMG 45

TJ Miles și-a dorit din totdeauna să devină o persoană publică, iar participarea sa la Survivor România nu va fi singurul proiect al canadianului în 2022. TJ Miles va apărea într-un film produs de Andy Popescu, în stilul Fast and Furios. El deține un Mercedes AMG GLA45 pe care l-a prezentat la finalul lunii noiembrie într-un vlog cu Andy Popescu. De-a lungul timpului a mai avut și un Nissan GTR de 700 de cai și visează la un Lamborghini.

Date Biografice TJ Miles: înălțime, greutate

Ajuns la 33 de ani, TJ Miles nu este căsătorit și nu are nicio iubită stabilă. În schimb, își dorește o relație serioasă și o familie completă, cu 5 copii (2 fete și 3 băieți). Concursul Survivor România 2022, i-a pus pauză acesor visuri personale, întrucât va sta în Republica Dominicană aproximativ 6 luni. Este de așteptat, ca emisiunea de pe Pro TV să se difuzeze din ianuarie 2022, până în iulie 2022.

Data nașterii: 1988
Greutate: 76 kilograme
Locul Nașterii: Constanța, România
Naționalitate: canadiană, română
Înălțime: 180 cm

Citește și alte biografii ale concurenților din echipa Faimoșilor la Survivor România 2022:
Andreea Tonciu
Otilia Bilionera
Xonia
Radu Itu
Elena Chiriac
Cătălin Zmărăndescu
TJ Miles
CRBL
Robert Niță
Roxana Ciuhulescu
Emil Rengle
Laura Giurcanu