Claudiu Melinte Știri 23.01.2022 20:17

Otilia Bilionera: CV, vârstă, înălțime, greutate, soț, nume real, venituri – Concurent Surivor 2022

Otilia Bilionera: CV, vârstă, înălțime, greutate, soț, nume real, venituri - Concurent Surivor 2022

Otilia Bilionera, pe numele său real, Otilia Brumă este un fotomodel și o cântăreață din Suceava care a fost angajată de Pro TV pentru concursul Survivor România 2022. Este cunoscută pentru piesa ”Bilionera”, lansată în 2014.

CV Otilia Bilionera. Ce făcea înainte de Survivor România 2022

Până să fie anunțată drept concurentă în echipa faimoșilor la Survivor România 2022, Otilia Bilionera tot a cochetat cu Pro TV. A fost invitată în mai multe emisiuni, iar pe 1 decembrie 2021 a participat la o ediție specială a emisiunii ”Ce spun românii”, moderată de Cabral. În 2019 a participat la o altă emisiune produsă de Pro TV, ”Ferma Vedetelor”.

În rest, susține concerte internaționale, în Irak, Tajikistan, Turcia, Ucraina sau Egipt, acolo unde a făcut furori celebra melodie ”Bilionera”, care, de altfel, a și făcut-o cunoscută.

Date Biografice Otilia Bilionera: înălțime, greutate

Data nașterii: 13.06.1992
Nume real: Otilia Brumă
Înălțime: 170 cm
Greutate: 50 kg
Culoarea ochilor: căprui
Zodie: Gemeni
Locul Nașterii: Suceava
Naționalitate: română

Chiar dacă începuse o carieră în modeling, muzica este cea care îi aduce bani în casă. Pe lângă banii care îi revin din concerte sau aparițiile media, cum a fost lansarea Superkoin din Dubai, din noiembrie 2021, artista face câteva mii de euro bune pe lună din drepturile de autor.

Otilia Bilionera în cadrul emisiunii Ferma, pe Pro TV
Otilia Bilionera în cadrul emisiunii Ferma, pe Pro TV

Numai pe Spotify piesele ei au fost ascultate în format streaming de peste 32,7 milioane de ori, de către 4,4 milioane de persoane. Muzica ei a răsunat în 174 din cele 195 de țări și a adunat peste 1,4 milioane de ore de streaming.  Apple Music și Youtube sunt și ele alte surse de venit care îi aduc venituri pasive lună de lună.

O altă sursă de venit a Otiliei o reprezintă postările pe Instagram. Nu de puține ori a urcat imagini în care se asocia cu diferite branduri. Pentru o singură postare pe Instagram, Otilia Bilionera cere chiar și 1.000 de euro, ținând cont că are 368k de urmăritori. Participarea la Survivor România 2022 îi va rotunji veniturile cu aproximativ 17.000 de euro, pentru fiecare lună petrecută în Republica Dominicană.

Soțul Otiliei Bilionera are o șaormerie în Militari

Concurenta Survivor 2022 este căsătorită cu un bărbat cu mamă din Moldova și tată arab. Cei doi s-au cununat religios într-o moschee din Turcia și trăiesc într-un apartament din Militari. Deși Otilia este cea care aduce cei mai mulți bani în casă, Hamude, soțul ei, nu se lasă nici el mai prejos. Acesta deține o șormerie tot în Militari și este foarte mândru că poate să îmbine bucătăria arabă cu cea românească. Otiliei îi plac bărbații cu trăsături orientale. Înainte de Hamude, artista a fost logodită cu Sinan Akcil, un compozitor din Turcia.

Otilia Bilionera a fost la un pas de moarte

Cântăreața a trecut prin momente critice în 2018. Se afla în Turcia și dintr-o dată s-a simțit foarte rău. A ajuns la spital, iar medicii au descoperit că are o hemoragie internă. A fost operată și, din fericire, a scăpat fără teafără.

”Am avut o hemoragie internă, doi litri de sânge în abdomen, totul de la un chist care a explodat și nu s-a mai oprit din sângerare. În Turcia eram, a fost norocul meu că eram acolo. Dacă eram în România, eu azi nu mai trăiam. Am stat nouă ore cu hemoragia aia internă, m-am dus la spital, și mulțumesc doctorilor din Turcia că m-au salvat. Era o chestiune de moment, deja ajunsese aproape de plămâni acea hemoragie, inundase toată cavitatea abdominală”, a povestit Otilia Bilionera.

Citește și alte biografii ale concurenților din echipa Faimoșilor la Survivor România 2022:
Andreea Tonciu
Otilia Bilionera
Xonia
Radu Itu
Elena Chiriac
Cătălin Zmărăndescu
TJ Miles
CRBL
Robert Niță
Roxana Ciuhulescu
Emil Rengle
Laura Giurcanu