Gabriela Dinu Știri 28.10.2023 16:23

Antoneta Galeş: CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit

Antoneta Galeş: CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit

Antoneta Galeş este mama actriţei Ada Galeş, alături de care participă la America Express. Antoneta este de profesie scriitoare, specialist în resurse umane, consultant şi trainer.

Are 52 de ani, provine din Braşov şi a lucrat toată viaţa cu oamenii, pe care i-a ajutat să îşi depăşească limitele. A studiat în cadrul Universităţii Transilvania din Braşov, apoi a făcut un master de Resurse Umane, Dezvoltare şi Comunicare în cadrul SNPSA Bucureşti.

Scriitoare de succes, semnează cu pseudonim

Are experienţă în recrutare, training şi resurse umane de peste 25 de ani şi a fost tot timpul o femeie de carieră, dar care şi-a dedicat timpul şi educaţiei şi familiei. Fiica sa, Ada Galeş, cea care o însoţeşte în aventura America Express este de profesie actriţă şi spune că au o relaţie extraordinară.

Dincolo de mamă și fiică, suntem bune prietene, ne admirăm și ne susținem reciproc, provocându-ne deseori pentru a descoperi lucruri interesante.”

Dar să revenim la Antoneta Galeş, care de-a lungul carierei sale a condus un departament de resurse umane în cadrul unei corporaţii de succes, a fondat o companie de training şi coaching în domeniul fericirii.

Este şi o scriitoare de succes, având publicate o carte de dezvoltare personală numită Caietul fericirii şi a mai publicat volumul neFericirea noastră cea de toate zilele. Se semnează cu pseudonim, iar acesta este Tony Mott.

Antoneta mai are încă o fiică

Şi acestea nu sunt singurele creaţii publicate de Tony Mott, ci a mai scris şi romane poliţiste, semnate cu acelaşi pseudonim. Totodată, Antoaneta Galeş face bani şi din afacerea proprie pe care o are, aceea a unui atelier de produse de înfrumuseţare naturale, artizanale.

Spune că scopul său în viaţă este acela de a-i ajuta pe oamenii care o apelează să îşi găsească drumul către linişte şi fericire.

Antoneta Galeş mai are o fiică, pe lângă Ada, dar cu care cea din urmă are o relaţie extraordinară: „ Suntem de vârste diferite și avem provocări diferite, discuțiile între noi sunt «la cald», dezbatem concepte sau povestim despre provocări. Sunt perspective foarte diferite, fiecare vârstă are înțelepciunea ei .”