Gabriela Dinu Știri 28.10.2023 14:44

Ada Galeş: CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit

Ada Galeş: CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit

Ada Galeş participă la America Express, alături de mama sa. Este de profesie actriţă şi provine din Braşov.

S-a născut pe 9 martie 1991, are 32 de ani şi a studiat la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică Ion Luca Caragiale, pe care a promovat-o în 2014. A făcut apoi şi un master în Arta Actorului, absolvit doi ani în 2016.

A jucat alături de Smiley

A debutat în acelaşi an în actorie şi a obţinut chiar premiul UNITER pentru debutanţi. Ada Galeş face bani acum din meseria de actriţă, fiind sub contract cu Teatrul Naţional din Bucureşti şi, pe lângă asta, mai lucrează şi cu alte teatre independente.

Pe Ada Galeş aţi mai putut-o vedea şi la TV, după ce a fost distribuită în mai multe filme, dintre care amintim Complet necunoscuți, Un om la locul lui și Dragoste pe muchie de cuțit. A mai jucat şi în pelicula Odată pentru totdeauna, regizată de Iura Luncaşu, în care a mai jucat şi Smiley.

S-a căsătorit doar de dragul familiei

Face bani şi din propria afacere cu lumânări parfumate, pe care a pornit-o pe perioada pandemiei de coronavirus. Din 2021, aceasta este căsătorită şi spune că a făcut nunta doar de dragul familiei sale.

Mama sa, pe nume Antoneta, este o scriitoare de romane poliţiste, trainer, antrenor şi art terapeut la Phronetik. Pseudonimul său este Tony Mott şi au o relaţie deosebită, de aceea au şi plecat împreună în America Express.

„Am o relaţie foarte specială cu mama mea. Este o scriitoare de romane poliţiste, consilier personal şi art-terapeut. Este o persoană foarte creativă. Probabil că e moştenire, fără să fi ştiut vreodată că şi ea şi-ar fi dorit acelaşi lucru. Cred că toţi ne naştem creativi – în tibetană nu există un cuvânt pentru «creativ», cel mai aproape de traducere ar fi cuvântul «natural». Cred că această creativitate se educă.

Am fost educată să fiu creativă, să citesc, să pictez, să privesc viaţa şi să găsesc soluţii într-un mod creativ”, a spus Ada, înainte de plecarea în America Express.

Atât Ada, cât şi Antoneta Galeş, sunt pasionate de pictură.