Gabriela Dinu Vedete 25.09.2022 10:50

Cristi Pulhac: Biografie, varsta, afaceri, surse de venit, sotie

Cristi Pulhac: Biografie, varsta, afaceri, surse de venit, sotie

Cristi Pulhac este un fost fotbalist român, cunoscut pentru perioada în care a activat la FC Dinamo Bucureşti. Este căsătorit cu Raluca Pulhac, un celebru model şi influencer de la noi din ţară.

Dar haideţi să aflăm mai multe despre viaţa şi cariera fostului fotbalist de la Dinamo, Cristi Pulhac. S-a născut pe 17 august 1984 la Iaşi, în România. Este cunoscut pentru trecutul său sportiv, dar şi pentru scandalurile uriaşe în care a fost implicat.

Ce scrie în CV-ul lui Cristi Pulhac?

De menţionat este cel din 2008, pe vremea când juca la Dinamo, şi s-a filmat alături de colegii Adrian Ropotan şi Gabriel Torje în timp ce cântau o manea ale cărei versuri au fost create special pentru Steaua, rivala de moarte. Pentru că a cântat „Steaua e numai una, ne mândrim cu ea în toată lumea”, Cristi Pulhac şi colegii săi au fost amendaţi cu câte 5000 de euro de către conducerea celor de la Dinamo.

De-a lungul carierei sale fotbalistice, Cristi Pulhac a jucat la Dinamo Bucureşti, CSM Câmpina, Sportul Studenţesc, Hercules Alicante, Gabala, Zawisza, Petrolul Ploieşti, Aris Limassol şi Academica Clinceni. A fost convocat şi la echipa naţională, jucând la U21 în perioada 2005 – 2006, când a bifat şase selecţii, dar şi la naţionala de seniori, când a bifat trei apariţii, între anii 2006 – 2008.

Date Biografice Cristi Pulhac: înălțime, greutate

Nume complet: Corneliu Cristian Pulhac
Data naşterii: 17 august 1984
Locul naşterii: Iaşi, România
Parteneră: Raluca Pulhac
Greutate: 83 kg
Înălţime: 1,75 m

Cristi Pulhac şi-a găsit jumătatea în urmă cu şase ani şi tot atunci şi-au unit destinele. Frumoasa Raluca Pulhac face bani şi din piatră seacă, este model şi influencer şi scoate mii de euro pe lună din online şi propria imagine.

Cristi Pulhac a participat recent la o emisiune de televiziune, acolo unde a cucerit şi marele premiu. Este vorba despre Splash! Vedete la apă, difuzat şi produs de Antena 1.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Fane Vancică
Luis Gabriel
Ionuţ Cercel
Mugur Mihăescu