Gabriela Dinu Vedete 07.02.2023 17:45

Alin Chirilă: CV, vârstă, greutate, înălțime, familie, biografie, avere, afaceri – concurent Survivor România

Alin Chirilă: CV, vârstă, greutate, înălțime, familie, biografie, avere, afaceri – concurent Survivor România

Alin Chirilă este concurent la Survivor România 2023, în echipa Războinicilor. Are 3 copii, doi băieţi şi o fată, şi o poveste de viaţă interesantă, inspirată parcă dintr-un scenariu de film, despre care vom afla mai multe din rândurile care urmează.

Are 34 de ani şi este campion european la MMA, pe care l-a obţinut în urmă cu patru ani, în Anglia. Are şi două centuri obţinute prin aceeaşi muncă şi dăruire. Numai că nu totul a fost atât de roz de la bun început, a trecut prin momente cumplite, asta după ce a fost dat afară din casă chiar de familie.

Drama lui Alin Chirilă: gonit de tată de acasă, rămas pe drumuri la 17 ani

S-a născut la Galaţi, în 1989 şi, pe când avea doar 17 ani, a fost gonit de tatăl său de acasă. Avea doar 70 de lei în buzunar şi s-a urcat în primul tren, care l-a dus la Timişoara. Pentru că nu îşi permitea luxul de a dormi undeva cu chirie sau la hotel, Alin Chirilă şi-a petrecut mai multe nopţi în parcuri, unde dormea pe bănci. Pentru a face banii necesari de trai, acesta s-a angajat ca muncitor zilier pe un şantier unde, norocul lui, i se oferea şi găzduire peste noapte. A trăit greu şi nu se teme să vorbească despre asta:

“M-am angajat în construcții, unde aveam o baracă, pat și o pernă pe care să pun capul. Câștigam 30 de lei la ziua de muncă. Cea mai puternică amintire pe care o am din perioada aceea este senzația de foame, senzație pe care o simțeam în permanență. Nu aveam nimic, chiar nimic, nimic și am înțeles foarte bine că eu va trebui să muncesc mult în viață. O perioadă am dus-o foarte greu”, a spus Alin Chirilă, citat de Eursport.

A plecat la muncă în străinătate

Şi asta nu a fost tot. Se căsătorise, avea deja un copil, şi munca pe şantierele din România nu îi oferea siguranţa financiară de a întreţine o familie sau de a creşte un copil. Aşa că a decis să plece la muncă peste graniţă: „Greu mi-a fost și când am plecat la muncă, în Anglia, ca muncitor cu un contract pe un șantier. Aveam soție și mi se născuse primul copil și trebuia să susțin totul. Ca să ajung la muncă, în Londra, făceam naveta zilnic. Era un drum de aproape 2 ore dus, două întors, cu autobuzul, care era mai ieftin decât metroul”, a continuat acesta.

Alin Chirilă, alături de soţia Loredana, şi cei doi băieţei
Alin Chirilă, alături de soţia Loredana, şi cei doi băieţei

Numai că visul său era pe cale să înceapă şi el nu avea habar de asta. Lucrurile luau o întorsătură fericită pentru el şi a povestit despre asta cu lacrimi în ochi: „Într-o zi, am decis să intru într-o sală de sport. Treceam zilnic pe lângă ea, când mă îndreptam spre muncă. M-am înscris. Practic, eu m-am dus să fac sport pentru mine, nu cu gândul să ajung campion. În sala respectivă, printre ceilalți antrenori se afla și Brad Pickett, activ atunci în UFC, în America. Abia după un an și jumătate, doi, Brad Pickett m-a băgat în seamă și am început să ne antrenăm 1 la 1. El este omul care a văzut potențial în mine, care mi-a spus să muncesc, să muncesc, mentorul meu și omul căruia îi port un respect deosebit”, a povestit Alin Chirilă, războiniciul de la Survivor România, la Eurosport.

Nu îndrăznea să pronunţe, să spună cu voce tare ce gânduri avea. Voia să facă sport pentru a se menţine în formă, dar uşor, uşor, a început să îşi dorească mai mult şi totul prindea contur: “Visurile mele n-au fost mărețe din prima. Când m-am apucat să fac sport, a fost din dorința de a fi “fit”. Serios, asta îmi doream, să am corp de sportiv și, practic, de acolo au început toate visele mele. Ca persoană sunt un pic mai diferit, eu am visuri realiste, pe care consider că le pot atinge. Nu pot să visez un avion dacă eu nu-mi permit nici măcar o mașină. Prima oară, când m-am apucat de sportul acesta, am visat să pot să am un meci în cușcă, ăsta era visul meu. Și mi s-a întâmplat.

După ce am avut primul meci în cușcă, antrenându-mă mai departe, am visat să câștig o centură la amatori – atunci – și am câștigat-o. Pe urmă, visam să debutez la profesioniști și să îmi construiesc o carieră. Am muncit din greu, am debutat la profesioniști, și am avut și asta, urmând să lupt pentru un titlu, o centură la profesioniști care, la fel, era o altă doriță mare de-a mea”, a mai spus noul concurent Survivor România.

Ce afaceri are Alin Chirilă acum

A dormit în parcuri, apoi a stat în chirie. A plecat la muncă în străinătate şi a pus ban pe ban până când a reuşit să îşi cumpere propria garsonieră, în care locuia cu soţia şi cei doi copii. A trecut de la o cameră la propria casă şi a ajuns chiar să facă bani din afacerile cu imobiliare pe care le deţine. Face bani frumoşi şi din sport, fiind campion la MMA şi, totodată, antrenând elevi cu rezultate: „Am început cu o garsonieră, acum am casă și afaceri în construcții și imobiliare. Pe urmă, am visat să fiu antrenor și asta mi s-a întâmplat. Chiar am avut și un elev care a câștigat o centură la amatori. Am fost foarte mândru ca antrenor”, a încheiat Alin Chirilă.

Date Biografice Alin Chirilă înălțime, greutate

Nume complet: Chirilă Alin
Data naşterii: 1989
Locul naşterii: Galaţi
Parteneră: Loredana Chirilă
Greutate: 77 kg
Înălţime: 1,72 m

La plecarea în Republica Dominicană, războinicul de la Survivor a spus că merge cu gândul a câştiga acest război, iar inspiraţia şi-o ia din legendarii luptători vikingi: „Luptele cele mai grele se dau în afara ringului. Sunt luptele pe care poţi să ţi le alegi. Plec la drum cu o melodie de vikingi, se numeşte Valhala Calling, cu ea merg la război. Zodia mea este gemeni. O să mă şi ajute, o să mă şi încurce. Sunt diferit, am două personalităţi. Sunt loial, războinic, şi în orice lucru pe care mă înham la drum să îl fac, îl fac 100%”, a spus Chirilă la tetsimoniale.

Cine face parte din echipa Razboinicilor

Echipa RĂZBOINICILOR este formată din: Alin Chirilă – luptător MMA, Alexandra Porkolab – manager Marketing și Vânzări, Robert Moscalu – barman, Lucianna Vagneti – antrenor personal, Dan Ursa – director zonal vânzări, Maria Lungu – designer vestimentar, Andrei Krișan – antrenor personal, Daria Chiper – baschetbalistă, Răzvan Danciu – student, Andreea Moromete – creator de conținut, Andrei Neagu – actor și Codruța Began – profesor educație fizică și sport.