Gabriela Dinu Vedete 07.02.2023 17:45

Andrei Krișan: CV, vârstă, familie, biografie, avere, afaceri – concurent Survivor România

Andrei Krișan: CV, vârstă, familie, biografie, avere, afaceri – concurent Survivor România

Andrei Krişan este unul dintre cei 12 războinici cooptaţi de Pro TV pentru nou sezon din Survivor România pentru a se lupta cu cei 12 faimoşi.

De pe 9 ianuarie, Survivor se va vedea la Pro TV în fiecare luni, marţi şi miercuri de la ora 20:30, cu probe inedite şi dueluri de foc pentru toţi cei 24 de concurenţi. Aceştia îşi vor pune toate calităţile la bătaie pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro, iar Andrei Krişan este unul dintre ei.

Cine este şi cu ce se ocupă Andrei Krişan de la Survivor

Acesta este campion naţional şi cu experienţa pe care o are în domeniul activităţii fizice, probele la care va fi supus nu ar trebui să îi dea de furcă. Dar mai multe despre asta vom vedea în Republica Dominicană.

Andrei Krişan s-a născut în Cluj şi locuieşte tot acolo dintotdeauna. Este absolvent al Liceului Teoretic Mihai Eminescu, precum şi a Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii Babeş Bolyai din Cluj Napoca. S-a specializat în culturism – fitness şi face bani frumoşi din asta, având mai mulţi elevi pe care îi antrenează.

„Plec la drum cu piesa Voltaj, „Ca la 20 de ani”. Zodia mea este Săgetător. Cred că are câteva caracteristici interesante care o să îmi fie de folos în competiție. (…) Trecutul, caracterul meu și poate cum arăt. (n.r. ce își dorește să afle oamenii despre el, în concurs)”, a spus Krişan la testimoniale, înainte de a pleca în aventura vieţii sale din Dominicană.

Ce afaceri are războinicul Andrei Krişan

De peste 7 ani în domeniul bodybuiling-ului, Andrei Krişan a fost şi campion naţional la Karate Shotokan și Taekwondo. Antrenează la World Class România, una dintre cele mai profesioniste săli de fitness de la noi din ţară şi mai face bani şi din propria afacere, T.S.F healthzone, tot în domeniul fitnessului şi a activităţilor fizice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andrei Krisan (@andrei.krisan)

„Este despre a-mi demonstra mie și celor care mă susțin că am ce trebuie pentru a supraviețui în condiții extreme. De aceea, am acceptat provocarea celor de la Survivor Romania] și am pornit într-o călătorie despre autocunoaștere, rezistență mentală și fizică, dar și despre munca în echipă alături de ceilalți Războinici. Am nevoie de toată susținerea voastră, de aceea vă invit să îmi fiți alături în această aventură!”, este mesajul lui Andrei Krişan prin care le cere apropiaţilor să îl susţină şi să îl voteze atunci când va fi cazul.

Cine face parte din echipa Razboinicilor

Echipa RĂZBOINICILOR este formată din: Alin Chirilă – luptător MMA, Alexandra Porkolab – manager Marketing și Vânzări, Robert Moscalu – barman, Lucianna Vagneti – antrenor personal, Dan Ursa – director zonal vânzări, Maria Lungu – designer vestimentar, Andrei Krișan – antrenor personal, Daria Chiper – baschetbalistă, Răzvan Danciu – student, Andreea Moromete – creator de conținut, Andrei Neagu – actor și Codruța Began – profesor educație fizică și sport.