Gabriela Dinu Survivor Romania 28.12.2022 12:25

Când se difuzează Survivor România 2023, la Pro TV? Daniel Pavel a făcut anunţul

Când se difuzează Survivor România 2023, la Pro TV? Daniel Pavel a făcut anunţul

Survivor România începe la Pro TV pe data de 9 ianuarie 2023. Imediat după Revelion, Faimoşii şi Războinicii vor pleca în Republica Dominicană, unde vor fi supuşi celor mai tari probe de supravieţuire din junglă.

După cum chiar prezentatorul show-ului, Daniel Pavel, a anunţat, Survivor se va putea vedea la Pro TV timp de trei zile pe săptămână. Totodată, cei care au abonament la Voyo se vor putea bucura înaintea tuturor celor care urmăresc emisiunea la TV de toate episoadele noi. Acestea vor fi difuzate integral, înainte cu o săptămână de a se putea vedea la TV graţie abonamentului făcut la platforma de videosharing a celor de la Pro TV.

Când difuzează cei de la Pro TV emisiunea Survivor?

”Ne-ați așteptat, iar noi ne-am gândit la acest moment. Un sezon mai tare ca niciodată este aproape de începere, așa că ne bucurăm să fim împreună de trei ori pe săptămână! Este oficial – în fiecare luni, marți și miercuri vă așteptăm la PRO TV și pe VOYO să descoperim cum decurge lupta dintre cele două triburi. Națiune Survivor… pregătiți?” a declarat Daniel Pavel.

Mai exact, fanii Survivor se vor putea la emisiune în fiecare luni, marţi şi miercuri, începând cu ora 20:30. Rămâne de văzut dacă zilele şi orele de difuzare vor rămâne aceleaşi, pentru că Pro TV a făcut mereu schimbări în grila de programe, în funcţie de audienţă.

Cine sunt Faimoşii de la Survivor 2023?

Producătorii show-ului de la Pro TV le-au pregătit fanilor o mulţime de surprize. Mai multe vedete care au făcut parte din producţiile rivalului Antena 1 au fost cooptate în proiect, plus alte nume cunoscute la noi în ţară şi nu numai. Vorbim despre Gheboasă, unul dintre cei mai în vogă artişti din noua generaţie, DOC, Vica Blochina, Jorge, Maria Constantin, fosta gimnastă Ştefania Stănilă, fostul luptător de K1 Ionuţ Iftimoaie, fostul „leu” Sebastian Dobrincu, cel care are o poveste de viaţă atât de interesantă, Carmen Grebenişan, cunoscuta influencer de beauty şi fosta concurentă Asia Express de la Antena 1, Ada Dumitru, Bianca Patrichi, fiica regretatului Cornel Patrichi, fost jurat la Dansez pentru tine de la Pro TV.

Astfel, Survivor România începe luni, 9 ianuarie 2023 la Pro TV, şi se va putea vedea de trei ori pe săptămână, plus în exclusivitate pe Voyo.