Gabriela Dinu Vedete 07.02.2023 17:45

Alexandra Porkolab: CV, vârstă, greutate, înălțime, familie, biografie, avere, afaceri – concurentă Survivor România

Alexandra Porkolab: CV, vârstă, greutate, înălțime, familie, biografie, avere, afaceri – concurentă Survivor România

Alexandra Porkolab este concurentă la Survivor România 2023, în echipa Războinicilor. Blonda cu un look interesant, creaţă de la mama natură, are o poveste interesantă de viaţă, despre care vom afla mai multe din rândurile care urmează.

Are 32 de ani, s-a născut în Braşov, acolo unde locuieşte şi în prezent. În 2018, a devenit mama unei fetiţe superbe care, aşa cum este normal, este lumina ochilor ei. O însoţeşte peste tot prin vacanţe şi spune că este cel mai bun lucru care i s-a întâmplat.

Alexandra Porkolab, o mamă singură

În acelaşi timp, Porkolab este o mamă singură, îşi creşte fetiţa cu demnitate, iar în toate postările sale de pe Instagram sau Facebook, acolo unde este extrem de activă, nu s-a inoculat niciun bărbat.

„Să fac un copil a fost alegerea mea. Nu m-am simțit pregătită și știam că analizând lucrurile în amănunt, nu mă voi simți niciodată pregătită dar m-am simțit capabilă. Capabilă să înfrunt sau să accept situații, sentimente, dezamăgiri, frustrări, opinii. Capabilă să parcurg o parte din drumul meu cu un copil lângă mine, lăsându-l să guste din viață și intervenind atunci când pericolele sunt prea mari pentru puterile lui.Am avut curaj sa pun pauză vieții mele, pentru a da naștere unei alte vieți si nu regret asta. Noua formă de iubire, ce se naște odată cu copilul tău, nu o poți explica in vreun fel cum de altfel nu o poți nici compara. Să pui pauză vieții tale nu înseamnă că te transformi din zână in slugă”, a fost mesajul plin de încărcătură emoţională prin care Alexandra Porkolab a tras linie la final de 2022.

Războinica de la Survivor are două job-uri

Nu este deloc uşor să creşti un copil ca mamă singură, de aceea Alexandra Porkolab are două job-uri de unde încasează venituri. Este manager de marketing şi vânzări pentru Convest Medical, o clinică de servicii medicale, şi în acelaşi timp, este director asociat la Biossan Braşov. Este vorba despre un laborator de analize, de unde scoate bani frumoşi.

Cea mai mare frică de la Survivor România

Pasionată de drumeţii montante, tânăra originară din Braşov speră să nu ajungă să fie scoasă din concursul Survivor de vreo accidentare. În rest, nu se teme de nimic, spune că viaţa a pregătit-o pentru toate cele cu care va trebui să dea piept în jungla din Republica Dominicană: „Survivor în sine cred că este o foarte mare provocare. Faptul că trebuie să renunțăm la confortul nostru și la tot ceea ce înseamnă viața noastră de zi cu zi. Cred că asta în sine este o provocare destul de mare. mi este frică pentru că nu prea am frici și am tot stat să mă gândesc la aspectul ăsta, ce mi s-ar putea întâmpla. Cred că într-o mică măsură ar fi vorba de o accidentare sau ceva care ar putea să mă scoată din competiție, dar în rest nu, nu am nicio frică”, a mărturisit Alexandra Porkolab la testimoniale.

Nu se teme de foame, de lipsa confortului, de probleme de supravieţuire care o vor seca de puteri. Ştie însă că va trebui să stea departe de fetiţa sa, iar asta o macină cel mai tare pe Alexandra Porkolab: „Fără doar și poate copilul meu. O să fie o perioadă interesantă și pentru mine ca om, dar și ca mamă. Mă motivează depășirea limitelor mele. Îmi doresc foarte mult să îmi descopăr cât de mult duc și cred că ăsta este punctul care mă face să doresc să fiu aici. Mă bazez pe amândouă. Atât pe jocul fizic, cât și pe cel psihic. Cred că fizicul este cel care te ține în prima parte a competiției, iar psihicul în toată perioada”, a încheiat războinica.

Date Biografice Alexandra Porkolab

Nume complet: Porkolab Alexandra
Data naşterii: 1989
Locul naşterii: Braşov
Parteneră: singură

Alexandra Porkolab face parte din echipa Războinicilor la Survivor România, alături de alţi 11 concurenţi, gata să dea totul în Republica Dominicană: Alin Chirilă, luptător MMA, Robert Moscalu, barman, Lucianna Vagneti, antrenor personal, Dan Ursa, director zonal vânzări, Maria Lungu, designer vestimentar, Andrei Krișan, antrenor personal, Daria Chiper, baschetbalistă, Răzvan Danciu, student, Andreea Moromete, creator de conținut, Andrei Neagu, actor și Codruța Began, profesor educație fizică și sport.

Cine face parte din echipa Razboinicilor

Echipa RĂZBOINICILOR este formată din: Alin Chirilă – luptător MMA, Alexandra Porkolab – manager Marketing și Vânzări, Robert Moscalu – barman, Lucianna Vagneti – antrenor personal, Dan Ursa – director zonal vânzări, Maria Lungu – designer vestimentar, Andrei Krișan – antrenor personal, Daria Chiper – baschetbalistă, Răzvan Danciu – student, Andreea Moromete – creator de conținut, Andrei Neagu – actor și Codruța Began – profesor educație fizică și sport.