Gabriela Dinu Survivor Romania 07.02.2023 17:46

Andrei Neagu: CV, vârstă, familie, biografie, avere, afaceri – concurentă Survivor România

Andrei Neagu: CV, vârstă, familie, biografie, avere, afaceri – concurentă Survivor România

Andrei Neagu face parte din echipa Războinicilor de la Survivor România şi spune despre el că are o personalitate complexă.

Este student, lucrează ca actor, dar are o mare pasiune: arhitectura. Numele său complet este Andrei Ştefan Neagu, s-a născut în Constanţa, dar s-a mutat în Bucureşti de câţiva ani. Este absolvent al Colegiului Naţional de Arte Regina Maria din Constanţa, iar în Capitală s-a mutat pentru a studia la Universitatea de Arhitectură şi Urbanism Ion Mincu (UAIUM).

Din ce face bani Andrei Neagu, de la Survivor România?

Face parte din mai multe proiecte de arhitectură, însă nu a lăsat niciodată actoria. Este foarte activ pe reţelele de socializare, acolo unde îl puteţi găsi sub numele de Ander Vibes.

“Numele meu este Andrei Ștefan Neagu și am 24 de ani. Sunt o persoană super implicată și mă împart în foarte multe proiecte care îmi oferă satisfacție și liniștea că ceea ce dau mi se va întoarce cândva.

Pe lângă proiectele de arhitectură îmi aloc mult timp pasiunii mele pentru actorie ajungând sa creez din asta un stil de viață! Și la fel ca în celelalte proiecte nu încerc să arăt o idee ci un vis, autentic.

Sunt super încântat de alegerile făcute de până acum, însă lăsând entuziasmul la o parte, mă bucur că am primit atât de multe, iar datoria mea/ alegerea mea este să ofer și mai multe”, spune războinicul Andrei.

Cine este iubita lui Andrei Neagu, de la Survivor?

Este tânăr şi neobosit, a avut mai multe joburi la magazine de haine, şi-a făcut proprii bani încă de mic. În Constanţa, acesta a lucrat şi ca animator la Oratoriul Don Bosco, din Constanţa. Totodată, el încasează venituri şi de la compania Anima, acolo unde este actor colaborator, dar şi din job-ul de agent imobiliar.

Este pasionat de călătorii şi are o iubită pe nume Roxana, o blondă cu ochii albaştri, alături de care se plimbă prin toate colţurile lumii.

Pe Andrei Neagu îl puteţi vedea pe Pro TV în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30, luptându-se pentru marele premiu, în valoare de 100.000 de euro.

Cine face parte din echipa Razboinicilor

Echipa RĂZBOINICILOR este formată din: Alin Chirilă – luptător MMA, Alexandra Porkolab – manager Marketing și Vânzări, Robert Moscalu – barman, Lucianna Vagneti – antrenor personal, Dan Ursa – director zonal vânzări, Maria Lungu – designer vestimentar, Andrei Krișan – antrenor personal, Daria Chiper – baschetbalistă, Răzvan Danciu – student, Andreea Moromete – creator de conținut, Andrei Neagu – actor și Codruța Began – profesor educație fizică și sport.