Gabriela Dinu Survivor Romania 07.02.2023 17:45

Robert Moscalu: CV, vârstă, familie, biografie, avere, afaceri – concurent Survivor România

Robert Moscalu: CV, vârstă, familie, biografie, avere, afaceri – concurent Survivor România

Robert Moscalu este unul dintre cei 12 Războinici de la Survivor România. Este căsătorit şi are o fetiţă şi mai multe despre el veţi afla din rândurile care urmează.

Locuieşte în Constanţa şi lucrează în staţiunea Mamaia, acolo unde face cei mai mulţi bani în sezonul estival. Este de profesie barman, dar pericolele care îl vor paşte în jungla Dominicană nu îl sperie deloc, din contră, îl ambiţionează şi mai tare să se autodepăşească.

Robert Moscalu trage tare ca să îşi întreţină familia

Este unul dintre cei mai tineri concurenţi şi are două job-uri din care face bani pentru a-şi întreţine familia. Este barman atât la Ammos by Blue Beach, acolo unde lucrează în special pe timp de vară, iar job-ul său permanent este la Hotel Opera. Robert Moscalu este absolvent al Liceului Teoretic Murfatlar din oraşul cu acelaşi nume, dar s-a mutat de mai mulţi ani în Constanţa, acolo unde locuieşte alături de soţie şi fetiţa lor. Robert Moscalu de la Survivor este căsătorit de mai mulţi ani cu Iup Armanda şi din familia lui mai are o soră, pe nume Ana Maria.

Îndrăgostit până peste cap, Robert Moscalu nu se sfieşte niciodată să îşi arate dragostea pe care o are faţă de Armanda, consoarta lui: „Îmi place să cred că povestea noastră nu se va termina niciodată! Dragostea este cel mai de preț lucru și Dumnezeu a știut să-mi trimită cel mai bun și mai curat soț din lume! Mulțumesc pentru că ai atât de multă grijă de mine”, scrie el pe Facebook.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Robert Moscalu (@robertmoscalu)

La plecarea în Dominicană nu se teme de nimic, dar face un apel către familie şi apropiaţi să îl susţină în drumul său către marele premiu, în valoare de 100.000 de euro: „Vreau să vă mulţumesc pentru toate mesajele şi susţinerea de care am avut parte până acum, înseamna enorm pentru mine! Promit să dau tot ce am mai bun în lupta pentru titlul de Survivor România 2023″, a scris Robert Moscalu pe pagina sa de Instagram înainte de a decola către cea mai mare provocare din viaţa lui.

Asemănarea dintre Robert Moscalu şi Alex Delea, ultimul câştigător de la Survivor România

În 2022, sezonul precedent, a avut loc o premieră în istoria Survivor România. A fost pentru prima dată în show-ul difuzat acum de Pro TV când un războinic pune mâna pe marele trofeu şi premiul colosal în valoare de 100.000 de euro. Ce este interesant este destinul parcă tras la indigo al lui Alex Delea cu cel al lui Robert Moscalu. Amândoi au luat startul în competiţie în echipa Războinicilor şi au avut acelaşi job. Şi încă îl au. Delea s-a mutat din România tocmai în Spania, acolo unde lucra de mai mulţi ani ca barman. Robert Moscalu s-a mutat şi el din oraşul natal tot de dragul de a lucra ca barman.

Totodată, amândoi locuiesc în Constanţa şi, cu siguranţă că şi Robert va avea parte de aceeaşi susţinere din partea românilor de la malul Mării Negre şi nu numai. Niciunul nu a avut afaceri în derulare din care să facă bani mulţi, aşa cum se întâmplă în cazul unora dintre concurenţi. Dar nu le-a lipsit niciodată ambiţia de a demonstra că pot face orice îşi propun. Alex Delea deja a demonstrat asta, acum a venit rândul lui Robert Moscalu.

Moscalu, unul dintre cei 12 Războinici de la Survivor

Moscalu, barman de profesie, va face parte din echipa Războinicilor, alături de Alin Chirilă, cunoscut luptător şi campion de MMA, Alexandra Porkolab, mămică şi manager Marketing și Vânzări, Lucianna Vagneti, antrenor personal, Dan Ursa, director zonal vânzări, Maria Lungu, designer vestimentar, Andrei Krișan, antrenor personal, Daria Chiper, baschetbalistă, Răzvan Danciu, student, Andreea Moromete, creator de conținut, Andrei Neagu, actor și Codruța Began. profesor educație fizică și sport.

De partea cealaltă, din rândul Faimoşulor, fac parte cântăreţul de muzică hip hop DOC, Gheboasă, unul dintre cei mai apreciaţi artişti din noua generaţie, Maria Constantin, cântăreaţă de muzică populară, Ionuț Iftimoaie, fostul luptător şi campion de K1, Sebastian Dobrincu, despre care se zice că e cel mai bogat tânăr din Silicon Valley, Remus Boroiu, fost concurent Ferma şi antrenor personal, Jorge, om de televiziune şi cântăreţ, Ștefania Stănilă, fostă gimnastă, Bianca Patrichi, coregrafă, Ada Dumitru, actriţă Carmen Grebenișan, o cunoscută influenceriţă şi fostă concurentă la Asia Express şi Dancing on Ice și Vica Blochina, care ultima dată a luat parte la competiţia Splash! Vedete la apă.

Date Biografice Robert Moscalu

Nume complet: Moscalu Robert
Data naşterii: 1990
Locul naşterii: Constanţa, România
Parteneră: Armanda (căsătorit)

Cine face parte din echipa Razboinicilor

Echipa RĂZBOINICILOR este formată din: Alin Chirilă – luptător MMA, Alexandra Porkolab – manager Marketing și Vânzări, Robert Moscalu – barman, Lucianna Vagneti – antrenor personal, Dan Ursa – director zonal vânzări, Maria Lungu – designer vestimentar, Andrei Krișan – antrenor personal, Daria Chiper – baschetbalistă, Răzvan Danciu – student, Andreea Moromete – creator de conținut, Andrei Neagu – actor și Codruța Began – profesor educație fizică și sport.