Gabriela Dinu Vedete 07.01.2024 14:41

Maria Lungu: CV, vârstă, familie, biografie, avere, afaceri – concurentă Survivor România 2024

Maria Lungu: CV, vârstă, familie, biografie, avere, afaceri – concurentă Survivor România 2024

Maria Lungu este una dintre fetele e alese să participe la Survivor România, din echipa Războinicilor. Aceasta a mai fost în Dominicană şi în urmă cu doi ani.

Este un personaj cunoscut în showbiz-ul românesc, deoarece a participat la Puterea Dragostei, emisiune difuzată la Kanal D, acolo unde a fost cuplată cu Marinescu. Imediat ce şi-a anunţat participarea la Survivor, internauţii au amintit imediat de el: „De ce nu l-ai luat şi pe Marinescu?”, „Unde este Marinescu?” au fost câteva dintre reacţiile utilizatorilor.

Maria Lungu, de la Puterea Dragostei la Survivor România

„Sunt bucuroasă să vă anunț official ca fac parte din echipa RĂZBOINICILOR a noului sezon Survivor România. Sunt pregătită pentru a face față tuturor provocărilor. Sper sa ma susțineți pe tot parcursul emisiunii și să ma urmăriți”, a fost mesajul prin care Maria Lungu a anunţat că va lua parte la provocarea vieţii ei.

Maria Lungu s-a născut în 1995 la Chişinău, este o blondă frumoasă, cu ochii verzi, care s-a făcut remarcată după participarea în 2021 în show-ul matrimonial de care am amintit anterior. Acolo s-a îndrăgostit de Cristian Marinescu, însă relaţia lor nu a funcţionat şi s-au despărţit după ce s-a încheiat show-ul.

Cu cine s-a iubit Maria Lungu, de la Pro TV

S-a iubit şi cu Mircea Eremia, fratele celebrei Alina Eremia. În mai 2022, cei doi şi-au oficializat relaţia şi chiar când lucrurile deveneau serioase, cântăreţul a anunţat că este din nou un bărbat singur, fără să dezvăluie şi unde s-a „pierdut” pe drum Maria.

O fire luptătoare şi ambiţioasă, Maria s-a mutat din ţară pentru a studia designerul vestimentar la Londra. Acum, ea face bani din această meserie, de stilist, şi îmbracă mai multe vedete şi artişti din ţara vecină. Visează ca pe viitor să aibă un job stabil, în televiziune:

„Eu sper să imi fie bine si pe plan profesional. Eu vreau să vin aici și să îmi continui cariera în televiziune. (n.r. în România) Mă gândesc să fac și niste cursuri. Acum termin și școala auto. Eu am făcut design vestimentar la Londra si acum sunt stilistul unor mai multe persoane din Moldova”, povestea Maria Lungu.

Drama Mariei Lungu: înşelată chiar înainte de nuntă

Viaţa Mariei Lungu nu a fost deloc una simplă şi a păţit ceea ce nicio femeie nu îşi doreşte să păţească. Era logodită, se pregătea de nuntă, atunci când a aflat că persoana iubită nu îi este fidelă. Şi a aflat în cel mai dur mod, chiar înainte de nuntă, după ce viitorul ei soţ o înşelase chiar la petrecerea burlacilor: „M-a înșelat, mai bine zis, după care ar fi trebuit să avem o discuție să vorbim să vedem cum rezolvăm situația și nu a mai răspuns. Eu am ajuns la locul faptei și am reușit să discut. A plecat într-un club cu un prieten de-ai lui. Erau foarte urâte, asta m-a indignat. Erau mai multe urâte și se distrau băieți alături de cinci femei”, a povestit Maria.

„I’m unstoppable – Sia e piesa care mă defineşte. Asta ştiu şi toţi oamenii care mă urmăresc, cei care ştiu ceva despre mine, iar pentru cei care nu ştiu – sunt de neoprit. Nu sunt genul care să creadă în zodii, cred mai mult în educaţia de acasă şi modul în care ai fost crescut. Sunt zodia taur şi cu siguranţă o să mă ajute, îi iau pe toţi în coarne, dacă e cazul”, a povestit Maria Lungu la testimonialele Survivor. Moldoveanca vrea să dea tot în competiţie şi nu se teme de nimic.

Spune că este foarte inteligentă, mereu cu un pas înaintea tuturor, iar asta o ajută în viaţa de zi cu zi, dar şi în competiţia Survivor, acolo unde va da tot ce are mai bun, pentru a pune mâna pe marele premiu de 100.000 de euro.

„Sunt o fire ambiţioasă şi un lucru care mă diferenţiază de ceilalţi este faptul că sunt foarte ageră la minte, adică mereu sunt cu un pas înaintea tuturor. Am efectul mulţimii, ca să mă înţelegeţi mai bine, o să zic fix aşa: în momentul în care mă duc după o pâine şi nu e nimeni în magazin, se face coadă de la Bucureşti la Chişinău”, a încheiat Maria Lungu.

Date Biografice Maria Lungu

Nume complet: Lungu Maria
Data naşterii: 1995
Locul naşterii: Chişinău, Republica Moldova
Parteneră: singură