Gabriela Dinu Survivor Romania 07.02.2023 17:46

Răzvan Danciu: CV, vârstă, familie, biografie, avere, afaceri – concurent Survivor România

Răzvan Danciu: CV, vârstă, familie, biografie, avere, afaceri – concurent Survivor România

Răzvan Danciu a venit la Survivor România ca să le demonstreze tuturor de ce este în stare. Este unul dintre cei 12 Războinici din Republica Dominicană şi este decis să dea totul pe traseele din junglă.

„Nu contează dacă e lupta mea sau nu, eu tot câştig”, spune Răzvan Danciu, demonstrând încă o dată ambiţia pe care o are, chiar dacă poate părea firav, este un munte de dârzenie. Vrea să le demonstreze tuturor că poate şi vrea să facă asta în faţa întregii ţări, căci Survivor este chiar show-ul preferat al urmăritorilor Pro TV şi nu numai, judecând după audienţele care s-au înregistrat în sezonul precedent.

Cine este Răzvan Danciu de la Survivor România?

S-a născut în Galautaş Parâu, din Murel, dar s-a mutat în Bucureşti, acolo unde studiază la master în cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative din Capitală.

„Mă simt foarte binecuvântat pentru șansa asta uriașă! Da, este adevărat, din 9 ianuarie începe acest minunat parcurs la @survivorromania.oficial în echipa războinicilor. 🙏🏻 Vă mulțumesc din suflet pentru toată susținerea și iubirea voastră, sper să transmit o energie bună și pozitivitate, eu voi da tot ce am mai bun, vreau să împărtășesc experiența cu voi, deci voi posta pe Instagram, Facebook și Tik Tok: @danciu.razvan1 💙

Vreau să vă simt aproape, vreau susținerea voastră, vreau să dăm un exemplu bun împreună, VĂ VREAU APROAPE! Hai Războinicii”, a fost mesajul prin care tânărul în vârstă de 22 de ani şi-a anunţat prietenii din mediul virtual că a acceptat cea mai mare provocare din viaţa lui.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danciu Razvan (@razvan.danciu10)

Răzvan Danciu nu a lăsat la vedere foarte multe informaţii despre viaţa sa personală în mediul online. Nu este angajat, el studiază, dar are o mare pasiune. Adoră să cânte la pian şi când este în faţa instrumentului lumea sa se schimbă. Este şi solist şi cel mai mult îi place să cânte cover-uri, acompaniat de prietenii săi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danciu Razvan (@razvan.danciu10)

Date Biografice Răzvan Danciu

Nume complet: Danciu Răzvan
Data naşterii: 2002
Locul naşterii: Bucureşti
Partener: singur

Cine face parte din echipa Razboinicilor

Echipa RĂZBOINICILOR este formată din: Alin Chirilă – luptător MMA, Alexandra Porkolab – manager Marketing și Vânzări, Robert Moscalu – barman, Lucianna Vagneti – antrenor personal, Dan Ursa – director zonal vânzări, Maria Lungu – designer vestimentar, Andrei Krișan – antrenor personal, Daria Chiper – baschetbalistă, Răzvan Danciu – student, Andreea Moromete – creator de conținut, Andrei Neagu – actor și Codruța Began – profesor educație fizică și sport.