Gabriela Dinu Vedete 07.02.2023 17:45

Lucianna Vagneti: CV, vârstă, familie, biografie, avere, afaceri – concurentă Survivor România

Lucianna Vagneti: CV, vârstă, familie, biografie, avere, afaceri – concurentă Survivor România

Lucianna Vagneti este pata de culoare din echipa războinicilor de la Survivor România. Este originară din Brazilia, dar s-a stabilit la noi în ţară de mai mulţi ani, acolo şi lucrează în prezent.

O apariţie efervescentă în show-ul de la Pro TV, Lucianna ştie să vorbească limba română, însă nu la nivel nativ. Poceşte uneori cuvintele şi le stârneşte uneori amuzamentul colegilor săi. Este empatică şi iubitoare, iar asta îi va lipsi cel mai mult în competiţie.

Lucianna Vagneti, brazilianca de la Survivor România

Lucianna a venit în România în urmă cu mai bine de 11 ani, locuieşte în Ploieşti cu soţul tău şi cele două fetiţe. Lucrează în oraş, ca antrenor personal sa o sală de fitness, de aceea spune că provocările fizice la care va fi supusă în show nu îi dau prea mari emoţii: „Sportul mă ajută să fiu în echilibru fizic, mental şi emoţional, psihic, peste tot, merg împreună”, spune ea.

Întrebată care este cea mai mare provocare cu care crede că va ajunge să se confrunte pe parcursul competiţiei, Lucianna a mărturisit că partea psihică îi va da, cu siguranţă, multe bătăi de cap: „Să-mi ţin mintea limpede, să nu mă afecteze dorul de casă, de copii şi să joc bine”.

Antrenoarea din Dominicană care se teme de insecte

Cea mai mare teamă pe care o are este de insecte. Dar nu vrea să se gândească prea mult la asta şi speră să nu o tragă înapoi de la stilul său energic şi pozitiv de a fi: „Am frică de insecte, mă gândesc să nu dau energia pe frică. Nu vreau să mă gândesc acolo, să-mi pierd energia mea din cauza fricilor mele”, a mai spus brazilianca la testimoniale.

Lucianna a vorbit şi despre ceea ce îi va lipsi în Republica Dominicană şi, aşa cum era de aşteptat, se referă la familia şi copiii săi: „Cu siguranţă îmbrăţişările copiilor mei, fetele mele. Cuvintele pozitive şi iubirea de la soţ şi momentele frumoase din familia mea”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lucianna Vagneti (@lucydobrazil)

„Vreau să demonstrez că pot să împlinesc orice vis pe care îl avem, indiferent cât de mare este sau de unde suntem”, a încheiat „războinica”.

Date Biografice Lucianna Vagneti

Nume complet: Moscalu Robert
Data naşterii: 1989
Locul naşterii: Brazilia
Partener: Constantin Vagneti

Pe Lucianna Vagneti o puteţi vedea la Survivor România în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30, luptându-se alături de alţi 11 războinici cu cei 12 faimoşi.

Cine face parte din echipa Razboinicilor

Echipa RĂZBOINICILOR este formată din: Alin Chirilă – luptător MMA, Alexandra Porkolab – manager Marketing și Vânzări, Robert Moscalu – barman, Lucianna Vagneti – antrenor personal, Dan Ursa – director zonal vânzări, Maria Lungu – designer vestimentar, Andrei Krișan – antrenor personal, Daria Chiper – baschetbalistă, Răzvan Danciu – student, Andreea Moromete – creator de conținut, Andrei Neagu – actor și Codruța Began – profesor educație fizică și sport.