Gabriela Dinu Survivor Romania 07.02.2023 17:46

Daria Chiper: CV, vârstă, familie, biografie, avere, afaceri – concurent Survivor România

Daria Chiper: CV, vârstă, familie, biografie, avere, afaceri – concurent Survivor România

Daria Chiper face parte din echipa Războinicilor de la Survivor România, dar ar fi putut la fel de bine să fie inclusă la Faimoşi, având în vedere că este baschetbalistă.

S-a născut în Bucureşti, are doar 21 de ani, fiind una dintre cele mai tinere concurente de la Survivor şi la o înălţime de 1.83 are 70 de kilograme. Va fi, cu siguranţă, atuul echipei Războinicilor în această competiţie mai ales datorită experienţei sportive pe care o are, care o va ajuta pe traseele dificile din Dominicană şi nu numai.

Daria Chiper, baschetbalista de la Survivor

Este absolventă a Liceului Teoretic Jean Monnet din Bucureşti, după care s-a înscris la Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară, de unde va „chiuli” cât timp va sta plecată la Survivor, pentru că este în continuare studentă.

Este pasionată de tatuaje, adoră să facă sport şi să pozeze şi a jucat la Clubul Dan Dacian de Baschet, dar şi la ACS Champions. Aceasta îşi asigură veniturile şi din dans, fiind dansatoare de hip hop la Trouble Academy. Pentru că nu este superstiţioasă şi vrea să întoarcă toate aceste lucruri în favoarea ei, când Daria Chiper intră pe terenul de baschet poartă tricoul cu numărul 13.

A participat de-a lungul timpului la mai multe competiţii, precum Road to Youth Olympic Games – Buenos Aires (18 martie 2018), Road to Youth Olympic Games – Buenos Aires 2018 #3 (28 martie 2018), Road to Youth Olympic Games – Buenos Aires 2018 #4 (30 martie 2018), Elite Countdown Clash (1 aprilie 2018), Raiffeisen Bank Baneasa Streetball (23 iulie 2018), Superbet 3×3 Challenge (10 mai 2019).

„Sunt rac şi consider că da, este o zodie duplicitară. Nu falsă, duplicitară, şi consider că asta o să mă ajute în anumite tipuri de situaţii. Port doar negru şi nu există dovezi pe orice reţea de socializare că aş purta altceva. Faptul că port acum roz este excepţia vieţii voastre. Joc baschet de când mă ştiu. Mănânc cereale cu lapte cu furculiţa, că nu îmi place laptele”, spune Daria despre ea, fără să lase foarte multe detalii la vedere, pentru a vă invita să o cunoaşteţi singuri.

Este singură, nu are un iubit cu care să se afişeze şi va putea fi văzută la Survivor România în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30, la Pro TV.

Date Biografice Daria Chiper

Nume complet: Chiper Daria
Data naşterii: 2002
Locul naşterii: Bucureşti
Partener: singură
Înălţime: 1.88 m
Greutate: 70 kg

 Alin Chirilă, luptător MMA, Alexandra Porkolab, manager Marketing și Vânzări, Robert Moscalu, barman, Lucianna Vagneti, antrenor personal, Dan Ursa, director zonal vânzări, Maria Lungu, designer vestimentar, Andrei Krișan, antrenor personal, Daria Chiper, baschetbalistă, Răzvan Danciu, student, Andreea Moromete, creator de conținut, Andrei Neagu, actor și Codruța Began, profesor educație fizică și sport.

Cine face parte din echipa Razboinicilor

Daria Chiper face parte din echipa Războinicilor alaturi: Alin Chirilă – luptător MMA, Alexandra Porkolab – manager Marketing și Vânzări, Robert Moscalu – barman, Lucianna Vagneti – antrenor personal, Dan Ursa – director zonal vânzări, Maria Lungu – designer vestimentar, Andrei Krișan – antrenor personal, Daria Chiper – baschetbalistă, Răzvan Danciu – student, Andreea Moromete – creator de conținut, Andrei Neagu – actor și Codruța Began – profesor educație fizică și sport.