Gabriela Dinu Survivor Romania 07.02.2023 17:46

Andreea Moromete: CV, vârstă, familie, biografie, avere, afaceri – concurentă Survivor România

Andreea Moromete: CV, vârstă, familie, biografie, avere, afaceri – concurentă Survivor România

Andreea Moromete este concurentă la Survivor România, în echipa Războinicilor. Pentru a ajunge în Republica Dominicană, aceasta a fost nevoită să se lupte în emisiunea lui Cătălin Măruţă.

Tânăra în vârstă de 23 de ani a participat la un concurs cu voturi şi a fost preferata telespectatorilor de la Pro TV. Din rândurile următoare vom afla mai multe despre cine este, de fapt, Andreea Moromete, de la Survivor 2023.

Andreea Moromete, poliţista de la Survivor România

Aceasta este ofiţer de poliţie de profesie şi, pe lângă asta, mai înregistrează venituri din meseria de instructor de fitness. Este o fire muncitoare, spune ea, lăunându-se că tot ce a reuşit până acum a fost pe cont propriu, prin foarte multă muncă şi devotament:

„Tot ce am obținut în viața asta a fost prin foarte multă muncă și de asta vă garantez că dacă mă veți alege pe mine, voi da tot ce am mai bun. Eu mă voi pregăti și voi face performanță și pe traseu. Știu cât de muncitoare sunt. Tot ce am realizat până acum a fost prin muncă, nu prin noroc”, a dezvăluit Andreea Moromete, atunci când a aflat că va lua parte la competiţia momentului, în echipa Războinicilor.

Speră ca prin participarea la Survivor să reuşească să se educe în aşa fel încât să nu mai fie atât de pătimaşă, să ia lucrurile mult mai relaxat, să fie mai detaşată:

„Vreau, cu experiența asta, să scap de chestia asta, că nu mai suport să mă consum. Vreau să iau lucrurile mai detașat, să iau viața mai ușor”.

Andreea nu are un iubit sau cel puţin încă nu vrea să se afişeze. În postările sale de pe site-urile de socializare nu s-a inoculat nicio prezenţă masculină, spre deliciul fanilor.

Andreea Moromete este pasionată de călătorii şi adoră să meargă în Spania, pe care o consideră ţara sa de suflet. Este o şatenă cu părul creţ şi ochii căprui foarte ambiţioasă, care îşi doreşte să le demonstreze tuturor că poate îndeplini orice îşi propune, mai ales la Survivor. S-a născut în Alexandria, dar s-a mutat în Bucureşti pentru a urma cursurile Academiei de Poliţie.

Cine face parte din echipa Razboinicilor

Echipa RĂZBOINICILOR este formată din: Alin Chirilă – luptător MMA, Alexandra Porkolab – manager Marketing și Vânzări, Robert Moscalu – barman, Lucianna Vagneti – antrenor personal, Dan Ursa – director zonal vânzări, Maria Lungu – designer vestimentar, Andrei Krișan – antrenor personal, Daria Chiper – baschetbalistă, Răzvan Danciu – student, Andreea Moromete – creator de conținut, Andrei Neagu – actor și Codruța Began – profesor educație fizică și sport.