Gabriela Dinu Survivor Romania 08.01.2024 14:05

Dan Ursa: CV, vârstă, familie, biografie, avere, afaceri – concurent Survivor România 2024

Dan Ursa: CV, vârstă, familie, biografie, avere, afaceri – concurent Survivor România 2024

Dan Ursa este unul dintre cei 12 războinici care luptă pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro de la Survivor 2023. Numele său complet este Darius Dan Ursa şi spune că este un adevărat luptător, ambiţios, pregătit să fie supus la orice tip de provocare. Acesta a mai participat şi la Survivor 2023.

„Zvonurile sunt adevărate, dragii mei! În curând îmi voi testa limitele fizice și mentale, într-o provocare extraordinară, în echipa celor 12 Războinici din Survivor România 2023. Vă invit să mă urmăriți și să mă susțineți cât mai mult în noua mea aventură!”, a fost mesajul prin care Dan Ursa şi-a anunţat participarea la Survivor România.

Dan Ursa, aventurierul de la Survivor România

Foarte discret din fire, Ursa nu este un mare fan al afişării vieţii private pe site-urile de socializare. Este pasionat de călătorii, adoră tirul cu arcul, şi sporturile precum cele de iarnă, echitaţia, scuba diving-ul. Mai mult, îşi ia adrenalina şi din zborul cu avioanele de mici dimensiuni.

A fost plecat în diverse aventuri, a stat cu tribul Massai în Egipt, Thailanda, Turcia sau Bangkok sau Zanzibar. Pentru că şi-a testat chiar el limitele până acum în diversele călătorii exotice şi nu numai, Dan Ursa spune că singura sa frică în Republica Dominicană este aceea de a nu dezamăgi. Niciun test din cele fizice la care va fi supus nu îl sperie:

Cea mai mare frică a lui Dan Ursa în Republica Dominicană

„Întotdeauna am pornit cu frica de a nu dezamăgi, și aici mă refer la familia de acasă. Pentru ei am să lupt cât am să pot de mult. Pentru a menține calitățile fizice este nevoie de un psihic foarte puternic. Cred că proporția este în favoarea psihicului”, a spus Dan Ursa la testimonialele Survivor.

Darius Dan Ursa este de profesie director de vânzări. S-a născut în Tăşnad, apoi s-a mutat în Cluj, unde locuieşte şi acum, împreună cu persoana iubită. Este căsătorit şi spune că soţia sa îi va lipsi cel mai mult în tot acest timp, cât va fi angrenat în provocarea Survivor România 2023: “Cel mai mult o să-mi lipsească încurajările soției mele. Este omul care știe întotdeauna să mă motiveze și să mă țină în priză”, a încheiat Ursa.

Pe Dan Ursa îl veţi putea vedea la Pro TV în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30. Va lupta pentru cei 100.000 de euro alături de alţi 11 războinici împotriva celor 12 faimoşi.