Gabriela Dinu Survivor Romania 07.02.2023 17:46

Codruța Began: CV, vârstă, familie, biografie, avere, afaceri – concurentă Survivor România

Codruța Began: CV, vârstă, familie, biografie, avere, afaceri – concurentă Survivor România

Codruţa Cipriana Began face parte din echipa Războinicilor de la Survivor România 2023. Este profesoară de educaţie fizică şi sport în Constanţa.

„Am două frici: una este să nu mă fac de râs și să-i fac pe cei care mă susțin să fie mândri de mine și mi-e frică să nu mă accidentez, pentru că oricui i se poate întâmpla, ca să pot să-mi duc sarcinile la bun sfârșit”, spunea Codruţa înainte de plecarea către Republica Dominicană, dezvăluindu-şi astfel cele mai mari temeri ale sale.

Codruţa Began, profesoara de la Survivor România

Este căsătorită cu Radu Bega, alături de care are un băiat în vârstă de 18 ani. Se teme că familia îi va lipsi cel mai mult în timpul cât va sta în Republica Dominicană, dar speră ca va reuşi să învingă această parte psihologică a jocului, care i-ar putea pune probleme pe traseu: „Soțul și copilul meu. E sufletul meu! Asta îmi va lipsi foarte mult”.

Se bazează pe susţinerea apropiaţilor în drumul său către marele premiu, în valoare de 100.000 de euro: „Susținerea celor de acasă, a celor cu care lucrez pentru că sunt convinsă că vor sta lipiți de televizor și mai ales copiii cu care lucrez, pentru că sunt profesor la școală. În primul rând, ei m-au motivat de-a lungul anilor. Mereu îmi spuneau că mă văd acolo, iar acum abia aștept să le spun că vor avea ocazia să mă susțină”.

Fiind profesor de Educaţie Fizică şi Sport, Codruţa Began spune că asta o va ajuta foarte mult să reziste la încercările din Survivor: „Consider că am o condiție fizică suficient de bună pentru a putea presta și a duce sarcinile la bun sfârșit, iar psihic cred că datorită vârstei sunt puțin mai experimentată decât colegii mei. Acum vom vedea, nu știu ce surprize ne rezervă această provocare”.

Pe Codruţa Began o puteţi vedea la Pro TV în fiecare luni, marţi şi miercuri de la ora 20:30, împreună cu ceilalţi 11 războinici care se vor duela în fiecare ediţie cu cei 12 faimoşi.

Cine face parte din echipa Razboinicilor, la Survior

Echipa RĂZBOINICILOR este formată din: Alin Chirilă – luptător MMA, Alexandra Porkolab – manager Marketing și Vânzări, Robert Moscalu – barman, Lucianna Vagneti – antrenor personal, Dan Ursa – director zonal vânzări, Maria Lungu – designer vestimentar, Andrei Krișan – antrenor personal, Daria Chiper – baschetbalistă, Răzvan Danciu – student, Andreea Moromete – creator de conținut, Andrei Neagu – actor și Codruța Began – profesor educație fizică și sport.