Ionuț Nițulescu Știri 21.12.2022 00:36

Ce iubiți a avut Gina Pistol înainte să-l întâlnească pe Smiley

Ce iubiți a avut Gina Pistol înainte să-l întâlnească pe Smiley

Gina Pistol este una dintre cele mai frumoase și râvnite femei din România. Prezentatoarea de la „Chefi la Cuțite” și „Asia Express” a făcut furori de-a lungul timpului și a bifat câteva relații cu bărbați celebri, până să-l întâlnească pe Smiley. 

De mai bine de trei ani, Gina Pistol trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Smiley. S-au ferit de ochii presei cât au putut de mult și au oferit informații puține cu privire la relația lor, însă pandemia a schimbat lucrurile. Cei doi locuiesc împreună și pun din ce în ce mai des fotografii pe rețelele de socializare cu ei doi.

Detalii neștiute din relația cu Smiley

Mai mult, au apărut zvonuri cum că frumoasa blondă în vârstă de 38 de ani se pregătește chiar de nuntă. Nu a confirmat zvonurile, ci a preferat să spună că preferă să trăiască clipa în loc să-și facă planuri de viitor.

„Oamenii m-au catalogat ca fiind un om ghinionist în iubire, dar eu pot spune că sunt un om liber. Un om care atunci când a văzut că nu se simte bine în relația în care este a pus stop, chiar dacă au trecut câțiva ani. Eu nu mă complac. Dacă ceva nu este pe sufletul meu și mă dezechilibrează ca om, nu mai pot să stau”, a spus Gina Pistol într-un interviu mai vechi.

Citește și: Lista completă a actorilor din serialul Vlad. Cine sunt, de fapt, aceștia în viața reală

Gina Pistol nu a dus o viață deloc ușoară în copilărie și adolescență. De la o simplă vânzătoare în Teleorman, a ajuns una dintre cele mai râvnite femei din România. Pictorialul în Playboy a propulsat-o spre o carieră în televiziune, fiind curtată de numeroși bărbați.

Bărbații din viața Ginei Pistol

Înainte de a-și găsi liniștea în brațele lui Smiley, Gina Pistol s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri. Primul său iubit a fost Codin Maticiuc, cu care a avut o relație de nouă luni. Asta se întâmpla în 2015.

Din 2016 până în 2013, Gina Pistol a avut o relație picantă cu afaceristul libanez Nicola, cei doi fiind protagoniştii mai multor certuri şi împăcări. În acest timp, cât a fost despărțită de Nicola, Gina s-a iubit și cu Bogdan Ivanov, Ciprian Marica si Mihai Răduț.

S-a rupt definitiv de afaceristul libanez în 2013, atunci când a început o relație cu Alin Cocoș, care i-a fost alături până în 2017, atunci când l-a întâlnit pe Smiley, cu care are o relație cu adevărat specială.

„Ne respectăm foarte mult unul pe celălalt şi nevoile celuilalt. Cumva, eu şi Andrei ne-am găsit unul pe altul, pentru că îi înţeleg şi respect programul şi nu sunt genul de iubită cicălitoare, care să-i reproşeze că a stat prea mult la studio. Dacă petrece mai mult timp acolo decât mi-aş dori eu, mă duc şi eu la studio şi stau cu gaşca de acolo. E foarte interesant să vezi cum se naşte muzica!”, a fost de părere Gina Pistol, potrivit celor de la okmagazine.ro.